Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Elenei Udrea, dupa arestare: insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei

Adevărul Adevărul,
Mesajul Elenei Udrea, dupa arestare: insusi aerul pe care il respiram era rezultatul coruptiei

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara doua mesaje pe contul sau de Facebook in care sustine ca are incredere ca, in urma apelului, masura privind arestarea preventiva pentru 30 de zile va fi ridicata. continuă pe Adevărul

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului!

Elena Udrea a fost scoasa din sediul DNA, incatusata si inconjurata de opt jandarmi, ea spunandu-le jurnalistilor la iesire Ce, va asteptati la altceva? si declarand Poti pune catuse Elenei Udrea. Nu poti pune catuse adevarului.

Reactia Elenei Udrea, dupa votul din Parlament

Deputata Elena Udrea a postat, pe pagina personala de Facebook, un mesaju prin care spune ca imi asum destnul, facand referire la votul, din Parlament, de luni seara, cu privire la cererile DNA de incepere a urmaririi penale si a arestarii preventive.

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a aflat ca va fi arestata: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o

Elena Udrea a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce a aflat decizia parlamentarilor potrivit careia poate fi arestata. in mesaj, Udrea spune ca isi asuma destinul si ca Parlamentul a avut o sansa, dar.

Mesaj pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, dupa ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile: Voi incerca sa comunic cu voi aici si sa spun adevarul asa cum il stiu eu

Elena Udrea a postat miercuri seara un mesaj pe Facebook la scurt timp dupa ce deputatul PMP a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta perioada. Asa ca voi incerca, aici, pe facebook, sa comunic cu voi si sa spun adevarul asa cum il stiu eu. Ca sa nu isc vreo dezbatere, fac precizarea ca nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veti vedea fiind transmise prin intermediul avocatului.

Fost ofiter de contraspionaj: Cred ca gestul Elenei Udrea este incarcat de repros si pasiune

Senatorul PSD, Daniel Savu, a explicat, in cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, gestul Elenei Udrea, dupa discursul sustinut in plenul reunit al.

Avocatul Elenei Udrea: Va rog sa ne intelegeti cu privire la rezervarea pe care o vom avea in declaratii. Nu voi face speculatii (VIDEO)

Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii Elenei Udrea, a declarat marti ca doreste echlilibru din partea procurilor si a organelor judiciare si a mentionat ca in perioada urmatoare nu vor fi declaratii sau.

Cererile de arestare a Elenei Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial

Cele trei cereri de arestare a Elenei Udrea, aprobate de Parlament, au fost publicate imediat dupa miezul noptii in Monitorul Oficial. Fostul ministru al Dezvoltarii poate fi arestat in dosarele Gala Bute .

Adevarul Live, ora 11.00. Cartianu comenteaza iminenta arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live ziua cea mai grea pentru Elena Udrea, dupa ce parlamentarii au votat aseara ridicarea imunitatii deputatului PMP, la cererea procurorilor.

Adevarul Live. Cartianu comenteaza iminenta arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live ziua cea mai grea pentru Elena Udrea, dupa ce parlamentarii au votat aseara ridicarea imunitatii deputatului PMP, la cererea procurorilor.

Antena 3 a obtinut referatul de arestare a Elenei Udrea. Spaga a ajuns si in conturile PDL

Antena 3 a obtinut referatul de arestare a Elenei Udrea. Practic, inculpata Udrea Elena Gabriela si-a traficat functia si influenta la nivel guvernamental in mod direct si indirect fata de cumparatorii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )