Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul emotionant rostit de Joe Biden in Romania

Antena3 Antena3,
Mesajul emotionant rostit de Joe Biden in Romania

Presedintele al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a vizitat de mai multe ori Romania. Din postura de vicepresedinte, spre exemplu, oficialul american a facut mai multe anunturi importante pentru viitorul Parteneriatului Strategic dintre Romania si America. in 2014, oficialul american a elogiat militarii romani. continuă pe Antena3

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau.

Mesajul emotionant si promisiunea facuta Romaniei de Biden, cu ocazia vizitelor sale la Bucuresti. E obligatia noastra sacra, puteti conta pe noi

Noul presedinte al SUA, Joe Biden, a vizitat Romania de mai multe ori, inclusiv din postura de vicepresedinte, ocazie cu care a facut mai multe anunturi importante pentru viitorul Parteneriatului Strategic dintre Romania si America.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Obama il felicita pe Joe Biden pentru victoria la Casa Alba: Sunt mandru. Mesajul lui Nancy Pelosi

Fostul presedinte Barack Obama l-a felicitat pe Joe Biden pentru alegerea in fruntea SUA, subliniind ca pe acesta il asteapta provocari foarte grele.

Secretul lui Joe Biden s-a aflat. Ce a putut sa faca in Romania si cu cine s-a intalnit

Actualul candidat la Presedintia Satelor Unite ale Americii, Joe Biden vizita Roomania in 2014. La acel moment Traian Basescu era presedintele Romaniei, iar premier era Emil Boc. Vizita lui Joe Biden in Romania mai avea pe agenda intalniri si cu liderii PSD si PNL. La acel moment acestia erau Mircea Geoana, respectiv Crin Antonescu. Joe .

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui .

Joe Biden este noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale si a devenit noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea presedinte al SUA. CNN a anuntat, astazi, victoria noului presedinte SUA.

Tensiuni uriase in SUA. Joe Biden, declaratia care il anunta triumfator. Ce le-a transmis cetatenilor

Chiar daca numele noului presedinte al Statelor Unite nu este inca cunoscut, Joe Biden, castigator in Michigan si Wisconsin, se apropie cu pasi repezi de Casa Alba. in timp ce cinci state nu au transmis inca rezultatele, printre care se numara Pennsylvania si Nevada, Donald Trump s-a angajat intr-un adevarat razboi judiciar de gherila. Joe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )