Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mesajul gruparii Statul Islamic pentru America: Va vom ineca pe toti in sange

Hotnews Hotnews,
 Mesajul gruparii Statul Islamic pentru America: Va vom ineca pe toti in sange

Gruparea jihadista Statul Islamic SI), care a ocupat largi teritorii din Irak si a determinat efectuarea primelor atacuri aeriene americane de la incheierea ocupatiei in 2011, a avertizat Statele Unite ca va ataca americani in orice loc daca raidurile ii lovesc pe militantii sai, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de presa, citat de BBC News online. Cameron scrie intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph ca un raspuns umanitar fata de SI nu este suficient si ca este necesar un raspuns ferm in domeniul securitatii.

Marea Britanie: Statul Islamic ne poate lua ca tinta chiar pe strazile noastre

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul.

Statul Islamic a ucis 700 de membri ai unui trib

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) angajati in conflictul din Siria au ucis in ultimele doua saptamani peste 700 de membri ai unui trib care a incercat sa se opuna autoritatii lor in estul tarii .

Jihadistii din Statul Islamic au ucis circa 80 de oameni

Teroristii din gruparea islamista Statul Islamic SI) au ucis, ieri, zeci de persoane, in majoritate membri ai minorita and tii yazidite, in satul irakian Kosho, din nordul and tarii, au declarat astazi pentru AFP un martor and si responsabili irakieni, care au calificat actiunea drept un masacru.

Luptatorii kurzi au recucerit partial marele baraj de la Mosul, controlat de Statul Islamic

Fortele guvernului autonom din Kurdistanul irakian au recucerit, partial, marele baraj de la Mosul, controlat pana acum de teroristii sunniti din Statul Islamic. Barajul are o mare importanta strategica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )