Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mesajul impresionant al Papei Francisc: Este nevoie de mai mult curaj pentru pace decat pentru razboi

Antena3 Antena3,
Mesajul impresionant al Papei Francisc: Este nevoie de mai mult curaj pentru pace decat pentru razboi

Papa Francisc le-a cerut duminica palestinienilor si israelienilor, dar si tuturor popoarelor din Orientul Mijlociu sa dea dovada de curaj in favoarea pacii. Suveranul Pontif a afirmat ca este nevoie de mai. continuă pe Antena3

Dan Negru: in Cehia, echipa de hochei atrage mai mult interes. La noi - Chiriches

Carmen Topala, secretar de stat in Ministerul Sportului, invitata la Editia Speciala de sambata, a explicat ca Simona Halep este o jucatoare incomoda pentru Maria Sarapova si poate face un joc foarte.

UPDATE Ultimele cifre BRAT: Click vinde de aproape trei ori mai mult decat primele patru generaliste impreuna / Romania libera in scadere abrupta. Tolontan: BRAT a prins Romania libera ca si-a umflat tirajul ani de zile cu 60%

Liderul ziarelor romanesti, tabloidul Click!, a avut in primul trimestru al anului vanzari medii pe aparitie de aproape trei ori mai mari decat Evenimentul ZIlei, Jurnalul National, Adevarul si Romania libera la un loc, potrivit ultimelor cifre BRAT. Al doilea cel mai vandut ziar, tabloidul Libertatea a avut, la randul sau, vanzari medii mai mari decat toate cele patru generaliste plus Gazeta Sporturilor impreuna. Comparativ cu primul trimestru al anului trecut, vanzarile Romania libera, ziarul omului de afaceri Dan Adamescu, retinut joi de DNA, au suferit cea mai abrupta scadere. UPDATE Legat de vanzarile RL, Catalin Tolontan scrie, vineri, pe blogul sau: Catavencii au avut dreptate: BRAT a prins Romania Libera ca si-a umflat tirajul, ani de zile, cu 60%.

BRAT: Evenimentul zilei este cel mai citit cotidian quality. Saptamanalul Capital a inregistrat performante remarcabile

Potrivit cifrelor de vanzari pentru primele trei luni din 2014, date publicitatii de Biroul Roman de Audit al Tirajelor BRAT), Evenimentul zilei a devenit cel mai citit cotidian quality. Evenimentul.

Este cea mai norocoasa femeie. Cum arata dupa ce a fost SFASIATA de un RECHIN

Jessica, o tanara de 22 de ani din Florida, se poate numi cea mai norocoasa femeie, dupa ce a supravietuit miraculos unei intalniri cu un rechin. Tanara a intrat in apa pentru a inota, intr-o dupa amiaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )