Libnet.ro
UNICEF

07:46

Mesajul lui Titus Corlatean catre moldoveni: Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Titus Corlatean catre moldoveni: Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!

Ministrul de Externe, Titus Corlatean i-a felicitat pe cetatenii din Republica Moldova, urandu-le, Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!, dat fiind ca incepand de luni acestia vor putea circula fara vize in Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Mesajul lui Titus Corlatean catre cetatenii moldoveni: Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!

Ministrul de Externe, Titus Corlatean i-a felicitat pe cetatenii din Republica Moldova, urandu-le, Bine ati venit in Romania! Bine ati revenit in Europa!, dat fiind ca incepand de luni acestia vor putea circula fara vize in Uniunea Europeana.

Titus Corlatean critica declaratia presedintelui pe tema europarlamentarelor: Apelul la sefii de partide si la electorat de a nu participa la acte de coruptie in timpul campaniei, o incercare de a timora partidele

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, critica iesirea presedintelui Traian Basescu pe tema alegerilor pentru Parlamentul European considerand ca apelul lansat de presedinte catre la sefii de partide si electorat de a nu participa la acte de coruptie in timpul campaniei este o alta incercare de a timora partidele. Seful diplomatiei romane a mai afirmat ca presedintele incalca flagrant prevederea constitutionala privind neutralitatea politica si ca, prin declaratia sa, a declansat campania electorala inainte de termen, transmitand, cu dispret, ca se afla mai presus de lege.

Titus Corlatean: Presedintele incalca flagrant prevederea constitutionala privind neutralitatea politica

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a afirmat, vineri, ca presedintele Traian Basescu incalca flagrant prevederile constitutionale privind neutralitatea politica prin declaratiile de sustinere a unui partid in alegerile europarlamentare, se arata intr-un comunicat al MAE.

Titus Corlatean ii ia apararea lui Martin Schulz in disputa cu Traian Basescu: Presedintele nu respecta neutralitatea politica

Seful diplomatiei romane, Titus Corlatean, a afirmat, vineri, prin intermediul unui comunicat al Ministerului de Externe, ca presedintele Traian Basescu incalca flagrant prevederile constitutionale privind neutralitatea politica prin declaratiile de sustinere a unui partid in alegerile europarlamentare.

Bine-ati venit la McNews! Doriti stirea cu fa sau cu ma?

Imi inchipui ca destui dintre dumneavoastra, sleiti de o zi in care s-a dezbatut national daca premierul i-a zis fa ori ma unei doamne din cabinetul dumisale, ati suduit presa. Ca ziaristii, fie ei din audiovizual sau din mediul asta online in care fugarim toti doar exclusivitati si sfarsim prin a da aceeasi stire dupa ureche, n-au verificat naibii ce-a zis primul ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )