Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mesajul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala. Ce le cere liderul mondial conationalilor ei

Adevărul Adevărul,
Mesajul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala. Ce le cere liderul mondial conationalilor ei

Simona Halep este varful de lance al Romaniei in lumea sportului mondial, fiind prima jucatoare de tenis de pe mapamond. continuă pe Adevărul

Mesajul Simonei Halep pentru toti romanii de Ziua Nationala. Ce ne cere liderul mondial

Simona Halep a anuntat cum sarbatoreste 1 Decembrie si le-a transmis un mesaj romanilor. Nu este un lucru usor, este un lucru destul de dificil sa reprezinti tara. Deja pot sa zic ca este o.

FOTO Cateva sute de oameni au ajuns in Capitala, adusi cu autocarele de organizatiile PSD, pentru a participa la ceremoniile de Ziua Nationala

Cateva sute de oameni au sosit cu autocarele in Capitala, vineri dimineata, adusi de mai multe organizatii PSD din tara, pentru a participa la ceremoniile care vor avea loc de Ziua Nationala la Arcul de Triumf, informeaza news. ro. In jurul orei 8. 30, in parcarea Romexpo erau deja aproximativ 20 de autocare, din Bihor, Hunedoara, Caras-Severin, Buzau, Prahova sau Calarasi.

FOTO VIDEO Masa populara la Alba Iulia pentru participantii la Ziua Nationala: 15.000 de portii de fasole cu ciolan si varza cu carnat

Autoritatile din Alba Iulia au pregatit o masa populara cu circa 15. 000 de portii pentru participantii la Ziua Nationala. Mancarea a fost pregatita de aproape 50 de bucatari coordonati de chef Catalin Scarlatescu.

Mii de vasluieni au iesit in strada pentru a sarbatori Ziua Nationala. Organizatorii au impartit ceai cald, colaci si fasole cu carnati

Peste 2. 000 de vasluieni au iesit in Piata Civica a municipiului resedinta de judet pentru a sarbatori Ziua Nationala. Ceremonialul religios a fost oficiat in acest an de episcopul Husilor, PS Ignatie, care a tinut un discurs emotionant.

Mesajul ministrului Educatiei, Liviu Pop, de Ziua Nationala a Romaniei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, este prezent la ceremoniile organizate la Alba Iulia cu ocaziua sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, prilej cu care le-a transmis La multi ani tuturor romanilor.

De Ziua Nationala a Romaniei, Palatul Parlamentului va fi iluminat in culorile tricolorului

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, Palatul Parlamentului va fi iluminat in culorile tricolorului. Pentru a marca Ziua Nationala a.

FOTO VIDEO Parada militara cu confeti la Alba Iulia. Peste 10.000 de oameni au sarbatorit Ziua Nationala in orasul Marii Uniri

Miile de romani prezenti la Alba Iulia pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei au putut asista la o defilare militara spectaculoasa. Organizatorii au avut ideea de aduce tunuri cu confeti, care au creat o atmosfera deosebita, chiar daca prezenta militara nu a fost la fel de numeroasa ca in anii trecuti.

ZIUA NATIONALA 2017. Calin Popescu Tariceanu a impartit carnati, caltabosi si vin in fata sediului ALDE

Membrii si simpatizantii ALDE care au venit la sediul partidului pentru a asista la parada de Ziua Nationala au putut manca slanina, carnati, sunca, ceapa rosie, caltabos, coaste porc,.

Cum a fost sarbatorita Ziua Nationala in strainatate, la ambasade si institute culturale

O serie de evenimente au fost organizate in strainatate pentru a celebra ZIua Nationala a Romaniei, la sediul ambasadelor, institutelor culturale sau in sali prestigioase in orasele reprezentantelor Romaniei.

Proteste anuntate de Ziua Nationala la Arcul de Triumf si in Piata Victoriei, dar si la Alba Iulia

Mai multe proteste au fost anuntate pe retelele de socializare pentru vineri, de Ziua Nationala, la Arcul de Triumf, unde va avea loc parada militara, dar si in Piata Victoriei din Bucuresti, precum si in Alba Iulia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )