Libnet.ro
UNICEF

23:00

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Rihanna a donat 5.000.000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului

Rihanna, in varsta de 32 de ani, doneaza suma de 5. 000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului. Cu aceasta suma vor fi cumparate echipamente de protectie pentru cadrele medicale, ventilatoare pentru.

Rihanna a donat 5 milioane pentru lupta contra Coronavirus

Rihanna se alatura celebritatilor care doneaza sume importante in aceasta perioada pentru a contribui cum pot in lupta contra pandemiei de Coronavirus! Vedeta a donat 5 milioane de dolari! Iata catre cine merg banii! .

AGENTIILE DE PRESA: in lupta impotriva coronavirusului, umanitatii ii lipseste leadershipul

Multi oameni invinovatesc epidemia de coronavirus asupra globalizarii si spun ca singura modalitate de a preveni mai multe astfel de focare este de a globaliza lumea precum construirea zidurilor, restrictionarea calatoriilor si reducerea comertului, informeaza TIME.

Andreea Marin, exemplu pentru toata Romania. Cum a strans produse in valoare de 440.000 de euro pentru cei afectati acum

Andreea Marin este un ajutor de nadejde pentru Romania in vremurile acestea. Cunoscuta vedeta s-a implicat inca din primele zile in lupta contra coronavirusului. Cum a reusit sa stranga produse in valoarea de 440. 000 de euro pentru cei infectati cu COVID-19? Andreea Marin a strans produse in valoare de 440. 000 de euro Andreea Marin face .

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic.

Marcel Bolos explica cu vor fi impartiti cei 1,4 miliarde de euro de la UE pentru lupta cu epidemia COVID-19

Ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos a explicat la Adevarul Live cele patru directii in care vor fi impartiti cei 1,4 miliarde de euro pe care Uniunea Europeana ii va acorda Romaniei in lupta cu raspandirea epidemiei de coronavirus.

Vodafone, amendata cu 3.000 de euro pentru incalcarea GDPR - regulamentul UE privind protectia datelor personale

Vodafone, al doilea mare operator local de comunicatii mobile, a fost amendat cu peste 14. 300 de lei echivalentul a 3. 000 de euro) pentru ca a prelucrat gresit date personale ale unei persoane fizice in scopul solutionarii reclamatiei acesteia, ceea ce a determinat ulterior transmiterea raspunsului operatorului catre o adresa de e-mail eronata, a anuntat saptamana trecuta Autoritatea nationala de supraveghere ANSPDCP). Vezi in articol ce masuri corective i s-au solicitat companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )