Libnet.ro
UNICEF

14:45

Messi, inca doua goluri! Argentinianul mai are nevoie de opt reusite pentru a-l depasi pe Gerd Muller

Adevărul Adevărul,
Messi, inca doua goluri! Argentinianul mai are nevoie de opt reusite pentru a-l depasi pe Gerd Muller

Barcelona a invins cu 3-1 pe Real Zaragoza, meci in care Leo Messi a punctat de doua ori, iar argentinianul conduce in topul marcatorilor din Spania cu 16 goluri, in 12 partide. continuă pe Adevărul

Goldman Sachs: Grecia are nevoie de reducerea datoriei cu inca 80 miliarde euro

Grecia are nevoie de inca o stergere de datorie, de 80 de miliarde euro, dupa ce la inceputul anului a scapat de circa 100 de miliarde euro, pentru ca indatorarea tarii sa devina sustenabila pe termen lung, potrivit bancii americane Goldman Sachs, citata de CNBC, potrivit Agerpres.

Olli Rehn: Spania nu are nevoie de noi masuri de austeritate in 2013

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata tintele de deficit, potrivit comisarului european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn.

Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat miercuri comisarul european pentru Afaceri.

Comisia Europeana: Spania nu va mai avea nevoie de noi masuri de austeritate.

Spania nu va avea nevoie de masuri suplimentare de austeritate pana la sfarsitul anului viitor, chiar daca va rata fara indoiala tintele de deficit, a anuntat, miercuri, comisarul european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn, un semnal clar ca Bruxelles se indeparteaza de raspunsul la criza bazat pe austeritate, relateaza Financial Times, citata de Agerpres. Evaluarea oficialului CE nu stabileste noi tinte bugetare pentru acest an sau pentru anul viitor, ci reprezinta, in schimb, un .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )