Libnet.ro
UNICEF

18:00

Messi l-a depasit pe Maradona in topul celor mai buni marcatori ai Argentinei

Antena3 Antena3,
Messi l-a depasit pe Maradona in topul celor mai buni marcatori ai Argentinei

Reprezentativa Argentinei a invins, vineri, cu scorul de 4-0, nationala statului Guatemala, intr-un meci amical in care Lionel Messi a inscris trei goluri si l-a depasit pe Diego Maradona in topul celor mai buni. continuă pe Antena3

Topul celor mai bune gradini zoologice din Europa.

Gradina zoologica Schonbrunn din Viena a fost desemnata de catre expertul britanic Anthony Sheridan drept cea mai buna gradina zoologica din Europa in anul 2012. Acesta este urmata in top de gradina zoologica din Leipzig si de cea din Zurich. Topul 10 gradini zoologice din Europa este completat de gradinile zoologice din Munchen, Basel, Chester si Berlin. Pe pozitia a opta se afla la egalitate gradina zoologica din Rotterdam si cea din Arnhem, iar cele din Koln si Praga .

Rosia Montana, pe lista Europa Nostra a celor mai periclitate situri selectate pentru a fi ...

Rosia Montana a fost inclusa, pentru peisajul sau cultural-istoric, pe lista celor mai periclitate sapte situri si monumente din Europa selectate pentru Programul de advocacy si salvare, inaugurat anul acesta, de catre organizatia pentru patrimoniu Europa Nostra, scrie Mediafax. Peisajul cultural-istoric Rosia Montana a fost selectat in lista finala, alaturi de Amfiteatrul roman din Durres Albania), Centrul istoric al orasului Nicosia Cipru), Fortificatiile Vauban din Briancon Franta), .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )