Libnet.ro
UNICEF

17:45

Messi, in topul fotbalistilor cu cele mai mari venituri pentru al treilea an consecutiv

B1 B1,
Messi, in topul fotbalistilor cu cele mai mari venituri pentru al treilea an consecutiv

Starul Barcelonei, Lionel Messi este pentru al treilea al conescutiv lider in topul fotbalistilor cu cele mai mari incasari anual. Acesta si-a adaugat in conturi nu mai putin de 74 de milioane de. continuă pe B1

Mortul lui Dragnea vrea sa fie primar in comuna din Teleorman cu cele mai mari fraude la referendum si ii prezice liderului PSD inchisoare cu executare

Romica Parpalea, teleormaneanul care a depus denunt la DNA impotriva lui Liviu Dragnea in 2012 si care a dus la deschiderea dosarului Referendumul, spera ca liderul PSD sa primeasca o pedeapsa, cu executare, de macar un an si jumatate de inchisoare. Mortul lui Dragnea vrea sa fie primar in comuna Bragadiru, localitatea in care actualul primarul si opt sateni au fost si ei condamnati, deocamdata cu suspendare, in dosarul lui Dragnea.

Harta riscurilor de tara. Unde se intalnesc cele mai mari pericole de neplata a datoriilor in afaceri - INFOGRAFIE

Compania de evaluare financiara Coface a actualizat ratingurile privind riscul de tara pe mapamond si in Uniunea Europeana, ajungand la concluzia ca avansul economiei globale ramane scazut, in pofida politicilor monetare ultra-expansioniste.

Program TV in weekend. Cele mai interesante filme pentru copii

Cei mici au in acest sfarsit de saptamana in program TV weekend cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari de filme pentru copii:.

Cele mai bune trucuri pentru a reveni dupa divort. Cat timp dureaza tristetea si cum poate fi depasita mai repede

Recuperarea dupa un divort nu este usoara, iar manifestarile de tristete, auto-desconsiderare sau furie difera ca intensitate de la o persoana la alta. Un specialist ne explica pasii care trebuie urmati pentru a depasi mai usor un asemenea moment.

Cele mai bune trucuri pentru a ne reveni dupa divort. Cat timp dureaza tristetea si cum poate fi depasita mai repede

Recuperarea dupa un divort nu este usoara, iar manifestarile de tristete, autodesconsiderare sau furie difera ca intensitate de la o persoana la alta. Un specialist ne explica pasii care trebuie urmati pentru a depasi mai usor un asemenea moment.

Cele mai potrivite ore pentru sex. Cand va recomanda expertii sa faceti dragoste daca doriti sa concepeti un copil

Mitul ca seara este cel mai potrivit moment al zilei pentru a face sex a fost demontat in ultimii ani prin studii facute semnate de sexologi din Europa si Statele Unite ale Americii. Expertii spun ca ora potrivita depinde de varsta.

Cele mai tari 10 bancuri politice. Stiti de ce parlamentarii nu sunt niciodata jefuiti si au salarii atat de mari?

Oamenii politici au constituit intotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva din cele mai reusite bancuri cu politicieni.

De cata miscare este nevoie pentru a arde caloriile continute de 5 dintre cele mai comune alimente

Pachetele alimentare ar trebui sa contina pe eticheta informatii despre timpul necesar de exercitii fizice care trebuie efectuat pentru a arde caloriile continute de alimentele consumate, sugereaza Shirley Cramer, director executiv al Societatii Regale pentru Sanatatea Publica intr-un articol publicat in revista medicala The British Medical Journal. Iata cat trebuie sa mergem pe jos sau sa alergam pentru a arde caloriile continute de 5 dintre cele mai comune gustari.

Cele mai rasfatate zodii in 2016: Leii si Varsatorii au un an de exceptie

Cele mai rasfatate zodii din 2016. Anul 2016 este un an al schimbarilor pentru cateva zodii, care sunt foarte favorizate. Iata care sunt cele mai rasfatate zodii anul acesta si cum le vor influenta plantele.

Cele mai in voga circuite tailor-made in destinatii exotice: idei de calatorie de la una dintre cele mai renumite agentii de turism de lux

Inca de la infiintare, in 2007, renumita agentie de turism 4Anotimpuri s-a remarcat din multitudinea de competitori datorita specializarii in crearea de vacante exotice la comanda, concepute special pentru a oferi o gama completa de trairi si experiente unice, in unele dintre cele mai exclusiviste locuri de pe glob.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )