Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mesut Ozil, cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid: Mijlocasul a fost transferat pentru 45 de milioane de euro la Arsenal

B1 B1,
Mesut Ozil, cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid: Mijlocasul a fost transferat pentru 45 de milioane de euro la Arsenal

Internationalul german Mesut Ozil a dobandit recordul de cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid. Mijlocasul a fost cedat de Real Madrid la Arsenal, in ultima zi a perioadei de transferuri, noteaza Marca. continuă pe B1

Mesut Ozil, cel mai scump jucator vandut de Real Madrid - Mijlocasul va evolua la Arsenal

Mesut Ozil a fost cedat de Real Madrid la Arsenal, in ultima zi a perioadei de transferuri, informeaza Marca. In schimbul mijlocasului, vicecampioana Spaniei va incasa aproximativ 45 de milioane de euro. Ozil devine astfel cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid in intreaga sa istorie.

E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planeta

Real Madrid a confirmat pe site-ul oficial transferul lui Gareth Bale, care devine astfel cel mai scump fotbalist de pe planeta. Clubul madrilen a platit pentru galez 100 de milioane de euro, care a semnat un contract.

Sharp si-a deschis reprezentanta in Romania. Cel mai scump produs din gama este un televizor de 60.000 lei

Grupul japonez de electronice Sharp si-a deschis birou de reprezentare in tara noastra, activitatile fiind pana acum controlate de o entitate de la Viena. Compania are acum 2% din piata televizoarelor si vrea sa ajunga la 5%, preturile TV-urilor marcii fiind cuprinse intre circa 700 lei si 60. 000 lei pentru un model urias cu ecran de 90 de inch). Sharp are afaceri anuale de 20 miliarde euro si 59. 000 de angajati.

FOTO Cel mai scump jucator din istoria fotbalului, prezentat oficial la Real Madrid

Gareth Bale 24 de ani) este la Madrid. Aseara a fost confirmat transferul sau de la Tottenham, pentru suma de 100 de milioane de euro, iar astazi galezul a fost prezentat oficial la Real.

E oficial: Gareth Bale a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Real Madrid a platit o avere pe galez

Dupa indelungi negocieri, Tottenham si Real Madrid au ajuns la un acord in privinta transferului lui Gareth Bale, jucator care devine cel mai scump din istoria fotbalului.

Real Madrid sfideaza criza cu cel mai costisitor transfer din istorie

Gareth Bale a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, Real Madrid sfidand, din nou, criza economica mondiala.

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2369 seconds )