Libnet.ro
UNICEF

14:00

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

Antena3 Antena3,
El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea. continuă pe Antena3

Simona Halep: Este cel mai bun meci din viata mea!.

Este cel mai bun meci din viata mea. In acest moment, am mai multa incredere in mine si sunt mai agresiva pe teren. Cred in mine, joc cu placere, traiesc o perioada incredibila, a declarat jucatoarea romana de tenis Simona Halep, spusele sale fiind redate de agentiile internationale de presa, intre care si France Presse, care ii dedica inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul Kvitova, invinsa sever, Halep isi continua zborul. Intr-un duel in sens unic, romanca Halep nr.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

ADPM COOL! Cele mai scumpe 10 yachturi din lume!

Yachturile luxoase sunt preferate de oamenii celebri si foarte bogati in special gratie intimitatii pe care le-o ofera in larg. Roman Abramovich, Paul Allen si Seicul Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum sunt doar cativa dintre cei care au fost dispusi sa plateasca sute de milioane de dolari pentru astfel de ambarcatiuni de lux. ADPM iti prezinta astazi cele mai scumpe 10 yachturi din intreaga lume. Continue reading .

Presedintele si-a cunoscut nepoata. FOTO cu cel mai tanar membru al familiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Ramasitele celui mai vechi animal terestru din lume, descoperite pe continentul african

Fosila unui scorpion care a trait in urma cu 350 de milioane de ani pe mega-continentul Gondwana a fost descoperita in Africa de Sud, informeaza cercetatorii de la Universitatea Wits din Johannesburg, citati de.

S-a dat startul Festivalului Enescu- cel mai mare festival cultural din Romania.

Editia 2013 a Festivalului International George Enescu a debutat duminica seara, cu un concert grandios, intr-o Sala Mare a Palatului devenita mult prea mica pentru setea de cultura a melomanilor veniti in numar impresionant din toata tara, ba chiar si din strainatate. In concertul inaugural a evoluat prestigioasa orchestra Staatskapelle Berlin, avandu-l la pupitru pe maestrul Daniel Barenboim. Solist a fost faimosul pianist roman Radu Lupu, care a interpretat Concertul nr. 4 pentru .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va .

BLESTEMUL care a lovit cel mai vizionat serial din ISTORIE. Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in el

Guiness World Records a omologat Baywatch ca fiind cel mai urmarit serial TV din istorie. Showul difuzat vreme de 11 ani a fost urmarit de mai bine de 1,1 miliarde de oameni in fiecare saptamana. insa pentru acto.

O catastrofa data uitarii. Aproape 1.000 de oameni au murit, in urma celui mai grav accident feroviar din Romania

Cel mai grav accident feroviar din Romania a avut loc in anul 1917, in plina desfasurare a Primului Razboi Mondial. Aproape o mie de suflete au pierit la data de 13 ianuarie, in Gara Ciurea. Trenul, format din.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume stau fata in fata in platoul emisiunii Acces direct, in aceasta dupa-amiaza!

Emisiunea Acces direct de la Antena 1 reincepe astazi cu o editie speciala in cadrul careia Simona Gherghe ii va prezenta publicului pe cea mai mica femeie Joyti Amge) si cel mai inalt barbat din lume Sultan Kosen). Continue reading .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )