Libnet.ro
UNICEF

09:17

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

România Liberă România Liberă,
METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In urmatoarele doua saptamani, vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale cand probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in majoritatea regiunilor, in special in zonele montane, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza ANM pe regiuni

Vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale 7-8 august, re.

Bodog: Rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori in ultimele doua saptamani

Rata de vaccinare a crescut de aproximativ patru ori in ultimele doua saptamani, a anuntat ministrul Sanatatii, Florian Bodog. El a promis mai multe date la inceputul saptamanii viitoare.

Bodog: Rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori in ultimele doua saptamani

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca, in ultimele doua saptamani, rata de vaccinare a crescut de aproximativ patru ori, urmand ca date mai exacte sa poata fi prezentate la inceputul saptamanii viitoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )