Libnet.ro
UNICEF

01:05

Metrorex deschide marti accesul in statiile Tineretului si Aparatorii Patriei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Metrorex deschide marti accesul in statiile Tineretului si Aparatorii Patriei

Metrorex deschide, marti, accesul calatorilor in statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, cu o zi mai devreme fata de data anuntata. Etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou a inceput sambata si se va. continuă pe Wall-Street Ro

Metrorex deschide maine accesul in statiile Tineretului si Aparatorii Patriei

Metrorex deschide maine accesul calatorilor in statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, cu o zi mai devreme fata de data anuntata, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Accesul in statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei, deschis de marti. Lucrarile se finalizeaza cu o zi mai devreme

Metrorex deschide marti, 5 septembrie 2017, accesul calatorilor in statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, cu o zi mai devreme fata de data anuntata, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Sambata incep lucrarile de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei

Etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou incepe sambata, cu statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, anunta Metrorex, potrivit news. ro. Aceasta ultima etapa este programata sa se incheie in 19 septembrie si va viza sase statii cu o singura cale de acces.

Statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei vor fi inchise de sambata pana marti

Etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou incepe sambata, cu statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, anunta Metrorex. Lucrarile la aceste doua statii se vor incheia pe 5 septembrie, potrivit News. ro.

Lucrarile de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei incep astazi

Etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de control-acces in statiile de metrou incepe astazi, cu statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, a anuntat Metrorex.

Se inchid statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei pentru modernizarea instalatiilor de acces

Etapa finala a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de acces in statiile de metrou incepe sambata, cu statiile Tineretului si Aparatorii Patriei, anunta Metrorex.

Doua statii de metrou se redeschid marti cu o zi mai devreme decat era prevazut

Lucrarile de modernizare la statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei au fost urgentate si se finalizeaza cu o zi mai devreme decat era prevazut initial.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )