Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mexic: Zboruri suspendate din cauza unui vulcan

Adevărul Adevărul,
Mexic: Zboruri suspendate din cauza unui vulcan

Cel putin cinci zboruri ale companiilor nord-americane au fost suspendate vineri pe aeroportul international din Ciudad de Mexico, din cauza cenusii azvarlite de vulcanul Popocatepetl, situat la o distanta de 65 de kilometri. continuă pe Adevărul

Mai multi elevi nu au ajuns la timp la examenul de Bacalaureat din cauza blocajului de la metrou

Mai multi elevi nu au reusit sa ajunga la timp la scoala pentru a sustine examenele pentru Bacalaureat, miercuri, din cauza unui blocaj de la metrou, inregistrat in jurul orei 8:00, la statia Nicolae.

Zeci de zboruri au fost anulate in Mexico in urma eruptiei unui vulcan

Sapte companii aeriene au anulat cel putin 47 de zboruri operate in capitala Mexicului, din cauza emisiilor de cenusa ale vulcanului Popocatepetl, situat la 65 de kilometri de terminale, anunta CBS News.

Zboruri anulate in Mexico, din cauza cenusii vulcanice.

Cel putin 47 de zboruri operate de patru companii aeriene americane au fost anulate, joi, in capitala Mexicului, din cauza emisiilor de cenusa ale vulcanului Popocatepetl, situat la 65 de kilometri de terminale, a anuntat aeroportul international din Mexico, citat de AFP, potrivit Mediafax. American Airlines, US Airways, Delta si Alaska Airlines au luat decizia de a nu opera zboruri din si spre Mexico, a declarat Jorge Andres Gomez, purtatorul de cuvant al autoritatilor aeroportuare pentru .

Mii de elevi nu si-au putut completa optiunile de inscriere la liceu din cauza unui blocaj al sistemului informatic. Oficialii Inspectoratului Scolar tac malc

Mii de elevi nu si-au putut completa vineri optiunile de incriere pentru repartizarea computerizata la liceu. Cei mai multi elevii au aflat ca fisele nu pot fi completate abia cand au ajuns la scoala. Asta pentru ca Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a informat tardiv dirigintii cu privire la faptul ca exista probleme in sistmul informatic al institutiei.

Daily Mail comenteaza datele recensamantului: Populatia Romaniei a scazut in mare masura din cauza emigrarii

Populatia din Romania a scazut cu aproape 8% intr-un deceniu, in mare masura din cauza emigrarii. Cifrele de la ultimul recensamant din tara au aratat ieri ca numerele au scazut cu 1,5 milioane in ultimii.

Antena 3 si Antena 1, somate public de CNA din cauza lui Mircea Badea.

CNA a decis, joi, sa someze public Antena 3 si Antena 1 din cauza editiilor din 12 si 16 iunie ale emisiunii In gura presei, in care realizatorul Mircea Badea nu a asigurat o separare clara a opiniilor de fapte si nu a asigurat impartialitatea cu privire la punctele de vedere exprimate, transmite Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de joi, emisiunea In gura presei difuzata pe 12 si 16 iunie, pe Antena 3. In urma difuzarii acestor emisiuni, CNA a .

B1 TV, somat de CNA din cauza lui Banciu. Afla de ce.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de joi, sa someze public televiziunea B1 TV din cauza ca, in emisiunea Lumea lui Banciu din 6 iunie, realizatorul Radu Banciu i-a transmis lui Gigi Becali ca o sa il calce in picioare, scrie Mediafax. CNA a primit doua reclamatii in urma difuzarii emisiunii Lumea lui Banciu din 6 iunie, in care se spune ca Radu Banciu l-a atacat si i-a transmis amenintari directe lui Gigi Becali. Potrivit monitorizarii CNA, in .

BAC 2013 Blocajul de la metrou da peste cap bacalaureatul: Mai multi elevi bucuresteni nu au putut ajunge la examenele de astazi din cauza intarzierilor de la metrou

Mai multi de elevi din Bucuresti au ramas blocati la metrou din cauza defectiunii din aceasta dimineata si nu au reusit sa ajunga la timp la scoala pentru a sustine examenele de Istorie si de Matematica - Bacalaureat 2013. Este o situatie obiectiva si acesti copii vor intra in Bacalaureat, cu subiectele de rezerva, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, Marian Banu.

Asa e in Uniunea Europeana?. Blocaj la granita cu peste 1.300 de camioane, din cauza unei defectiuni tehnice

Peste 1. 300 de camioane au stat la cozi interminabile la granita dintre Croatia si Serbia, din cauza unei defectiuni tehnice. Proaspat intrata in Uniunea Europeana, Croatia a implementat un program modern de.

BAC 2013. Elevii bucuresteni au iNTARZIAT la examen din cauza metroului.

Elevii care sustin proba obligatorie a profilului la Colegiul Gheorghe Lazar au intarziat, in aceasta dimineata, la examen, din cauza defectiunilor la metrou, transmite reporterul Romania libera. Citeste si FOTO. Metrou plin cu calatori, BLOCAT intre Titan si Dristor 1 Portile colegiului sunt inchise, iar in curtea scolii nu s-a permis decat accesul elevilor de clasa a XII-a. Cei mai multi elevi care sustin examenul la colegiu vor rezolva subiectele la istorie. Citeste .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )