Libnet.ro
UNICEF

14:15

Michael Bloomberg s-a retras din cursa democrata pentru prezidentialele americane

Adevărul Adevărul,
Michael Bloomberg s-a retras din cursa democrata pentru prezidentialele americane

Miliardarul Michael Bloomberg a anuntat miercuri ca renunta la cursa pentru nominalizarea Partidului Democrat dupa ce a obtinut voturi intr-un singur stat american din 14 in cadrul Super Tuesday, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Bloomberg se retrage din cursa democrata la fotoliul de la Casa Alba

Fostul primar al New Yorkului Michael Bloomberg si-a incheiat campania miercuri, dupa ce suma considerabila pe care a cheltuit-o pe publicitate in campanie, pe tot teritoriul Statelor Unite, nu i-a adus nicio victorie la intrarea sa in alegerile primare democrate de Super Tuesday.

UPDATE Miliardarul Mike Bloomberg s-a retras din cursa pentru alegerile primare democrate

Miliardarul Mike Bloomberg a anuntat miercuri, dupa rezultatele foarte dezamagitoare de la Super Tuesday, ca s-a retras din cursa pentru alegerile primare democrate si a anuntat ca il sustine pe Joe Biden, transmite AFP.

SUA, alegeri prezidentiale 2020. Joe Biden castiga primarele din Carolina de Sud si relanseaza cursa democrata pentru Casa Alba

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite, Joe Biden, a castigat primarele democratice din statul Carolina de Sud, intr-o victorie de care avea mare nevoie ca sa-si mareasca sansele de a deveni candidatul democratilor la alegerile de la toamna, cand din partea republicanilor va concura din nou presedintele in exercitiu, Donald Trump.

Cursa pentru Casa Alba: Michael Bloomberg isi suspenda campania prezidentiala

Michael Bloomberg s-a retras, miercuri, din campania prezidentiala pentru Casa Alba. Decizia a fost luata dupa ce suma considerabila pe care a cheltuit-o pe publicitate in campanie, pe tot teritoriul Statelor.

Michael Bloomberg, gest bizar in plina epidemie de coronavirus: Miliardarul american a muscat dintr-o felie de pizza, a pus-o inapoi in cutie, iar apoi si-a lins degetele (VIDEO)

Miliardarul american Michael Bloomberg, fost primar al New York-ului si candidat la investitura democrata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, a facut un gest bizar in plina epidemie de coronavirus la.

Bogdan Licu, aviz negativ din partea CSM pentru functia de prim adjunct al procurorului general

Bogdan Licu a primit aviz negativ, luni, din partea Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru functia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de.

Gabriela Firea si-a anuntat retragerea din cursa pentru conducerea PSD

Gabriela Firea si-a surprins marti colegii din PSD, in sedinta informala a Comitetului Executiv Nati.

Investitii din surse proprii, pentru dezvoltarea activitatii si cresterea profitului

Electromontaj SA este o companie privata, cu capital integral romanesc. Societatea a fost privatizata dupa 1990 prin metoda MEBO, care presupune trecerea mijloacelor de productie ale unitatii economice care se vrea privatizata, din proprietatea statului in proprietatea muncitorilor, angajatilor sau salariatilor.

Muzeul Luvru din Paris, inchis pentru a doua zi consecutiva. Angajatii se tem ca s-ar putea infecta cu Covid-19. UE: Industria turistica va pierde lunar profituri de 1,1 miliarde de euro

Muzeul Luvru din Paris le-a inchis portile turistilor si iubitorilor de arta pentru a doua zi la rand, luni, pe fondul temerilor starnite printre angajati referitoare la epidemia de coronavirus. Cozia s-au.

Situatie revoltatoare. Primar din Prahova condamnat pentru pedofilie, trimis sa munceasca in folosul comunitatii la o gradinita

Situatie revoltatoare in Romania. Un primar care a fost condamnat pentru pedofilie a fost trimis sa munceasca in folosul comunitatii la o gradinita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )