Libnet.ro
UNICEF

13:45

Microbuzul groazei. 11 persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Microbuzul groazei. 11 persoane au fost ranite

11 teleormaneni si-au vazut, in aceasta dimineata, moartea cu ochii, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident. Cinci dintre pasagerii microbuzului au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la spitalul din Turnu Magurele. continuă pe Adevărul

Microbuzul groazei. 11 persoane au trecut prin clipe de groaza

11 teleormaneni si-au vazut, in aceasta dimineata, moartea cu ochii, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident. Cinci dintre pasagerii microbuzului au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati la spitalul din Turnu Magurele.

Val de atentate in Irak: Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite

Cel putin 48 de persoane au murit, iar altele 220 au fost ranite, luni, in Irak, in cadrul unui val de 17 atentate coordonate, anunta surse medicale si din politie. Majoritatea atentatelor, care au inceput in.

UPDATE: Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia. Peste 30 de persoane au fost RANITE.

UPDATE: Un oficial feroviar elvetian a comunicat ca 45 de persoane au fost ranite in accident. Potrivit presei, patru dintre raniti sunt in stare grava, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, aproximativ 30 persoane fiind ranite, anunta autoritatile elvetiene, conform Mediafax. Politia, pompierii si ambulantele sunt la locul accidentului. Traficul a fost intrerupt pe o parte a liniei care .

Suceava: Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Patru persoane au fost ranite, luni, dupa ce un autocar aflat in depasire a lovit un autoturism al carui sofer vira la stanga, pe raza localitatii sucevene Ilisesti, potrivit Mediafax. Astfel, soferul unui.

Accident pe E 578: Un tanar a murit, iar alte patru persoane au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

Un accident s-a produs, luni, pe E 578, in zona localitatii harghitene Sandominic. Un tanar a decedat, iar late pentru persoane au fost grav ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara,.

Doua trenuri au intrat in coliziune in Elvetia. Cel putin 45 de persoane au fost ranite

Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, informeaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit autoritatilor elvetiene, aproximativ 45 de persoane.

Bacau: Patru persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Patru persoane, intre care o fata de 15 ani, au ajuns la spital, luni, in urma unui accident care a avut loc in judetul Bacau, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, potrivit Mediafax. Potrivit Inspectoratului.

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: Doua persoane au fost ranite

UPDATE 1652: Si vatmanul unuia dintre tramvaie a fost ranit pe brate din cauza cioburilor, insa acesta a refuzat sa fie dus la spital. Doua tramvaie au intrat in coliziune, joi, in Arad, o femeie fiind.

Un elicopter ce transporta personal ONU s-a prabusit in Etiopia: Mai multe persoane au fost ranite

Un elicopter ce transporta personal al ONU s-a prabusit, miercuri, informeaza Associated Press, citat de Agerpres. Elicopterul s-a prabusit la aproximativ 50 kilometri de Addis Abeba, in orasul Debre Zeit,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )