Libnet.ro
UNICEF

18:15

Microsoft a confirmat pentru Xbox One unele dintre cele mai asteptate jocuri. Fifa 14 va avea un tratament preferential

Adevărul Adevărul,
Microsoft a confirmat pentru Xbox One unele dintre cele mai asteptate jocuri. Fifa 14 va avea un tratament preferential

Xbox One nu va duce lipsa de jocuri sau cel putin nu de titluri mari. Microsoft a anuntat o lista de peste 20 de jocuri pe care utilizatorii, dar mai intai cumparatorii, Xbox One le vor avea la dispozitie. Printre acestea s-a infiltrat si Fifa 14, noua versiune de la EA Games. continuă pe Adevărul

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

A inceput numaratoarea inversa pentru premiera One Direction: This Is Us 3D!

Directioneri, nu mai este mult si in curand va veti putea bucura pe deplin de intreg filmul care va avea premiera maine, 20 august, in Londra! Filmul a fost regizat de catre Morgan Spurlock. Baietii sunt surprinsi in cadrul acestuia in diferite momente din turneul Take Me Home, cum ar fi in backstage pregatindu-se de .

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )