Libnet.ro
UNICEF

05:15

O mie de agricultori protesteza in fata Guvernului si cer demisia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin

Hotnews Hotnews,
O mie de agricultori protesteza in fata Guvernului si cer demisia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin

Aproximativ o mie de producatori agricoli picheteaza, miercuri, sediul Guvernului, acuzand faptul ca agricultura este lasata de izbeliste si cerand demiterea ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Incidente la protestul agricultorilor din fata Guvernului, jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene

Ora 14. 00 Incidente la protestul agricultorilor, dupa ce o parte dintre acestia au incercat sa rupa gardul de protectie. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene.

O mie de agricultori protesteaza in fata Guvernului si cer demisia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin

Aproximativ o mie de producatori agricoli picheteaza, miercuri, sediul Guvernului, acuzand faptul ca agricultura este lasata de izbeliste si cerand demiterea ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, conform surselor de presa.

UPDATE Protestatarul ranit la mitingul agricultorilor dus la Spitalul 'Sf. Maria' are puntea nazala sparta

Ora 16. 10 O ambulanta a fost solicitata miercuri pentru a prelua un protestatar care a fost ranit in timpul mitingului agricultorilor ce a avut loc la Palatul Victoria, a declarat, pentru Agerpres, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, dr. Alis Grasu.

PROTEST de AMPLOARE in CAPITALA. Agricultorii cer DEMISIA ministrului Agriculturii.

Aproximativ o mie de producatori agricoli picheteaza, miercuri, sediul Guvernului, informeaza Mediafax. Acestia reclama faptul ca agricultura este lasata de izbeliste si cer demiterea ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. Protestatarii au adus cu ei un utilaj pe care a fost amplasata o macheta infatisand o vaca, precum si o orchestra. De asemenea, au venit cu o oaie care trage dupa ea un trenulet improvizat pe care sunt agatate mai multe bannere cu ciulini, cultura de baza a .

UPDATE. PROTEST de AMPLOARE in CAPITALA. Agricultorii cer DEMISIA ministrului Agriculturii.

Producatorii agricoli care picheteaza sediul Guvernului au inceput sa huiduie reprezentantii Executivului nemultumiti de faptul ca niciun reprezentant al institutiei nu i-a invitat pana la aceasta ora la dialog, amenintand ca nu vor pleca din Piata Victoriei pana nu discuta cu premierul, scrie Mediafax. Organizatorii protestului au solicitat inca de la inceperea actiunii o intalnire cu premierul Victor Ponta pentru a-i prezenta revendicarile pe care le au. Dupa mai bine de doua ore de .

Violente la protestul agricultorilor din fata Guvernului. Protestatarii s-au luat la bataie cu jandarmii

Agricultorii catre protesteaza in fata Guvernului s-au luat la bataie cu jandarmii. Protestatarii au inceput sa arunce cu garduri in jandarmi, la Piata Victoriei. Patru dintre manifestanti au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )