Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mihaela Moraru Iorga: Dosarul privatizarii ALRO a fost clasat

Antena3 Antena3,
Mihaela Moraru Iorga: Dosarul privatizarii ALRO a fost clasat

De la Inspectia Judiciara am aflat ca este o alta sesizare legata de tine in privinta prescriptiei dosarului ARLO Slatina. in momentul plecarii mele era nevoie de o expertiza. Nu as putea sa va spun ce. continuă pe Antena3

Mihaiela Moraru Iorga: Dosarul privatizarii ALRO a fost clasat

De la Inspectia Judiciara am aflat ca este o alta sesizare legata de tine in privinta prescriptiei dosarului ARLO Slatina. in momentul plecarii mele era nevoie de o expertiza. Nu as putea sa va spun ce.

Procurorul DNA Mihaela Moraru Iorga a fost trimisa in judecata

Procurorul Mihaela Moraru Iorga, din cadrul DNA, a fost trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata patru acte materiale), se arata intr-un comunicat al.

Procuroarea Mihaiela Moraru Iorga, trimisa in judecata de DNA pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual

Mihaiela Moraru Iorga, procuror DNA la data faptelor si in prezent, a fost trimisa in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata patru acte materiale), anunta joi DNA, intr-un comunicat. Mihaiela Moraru Iorga este acuzata de procurorii DNA ca, in perioada 2015 - iunie 2017, la rugamintea expresa a unui inculpat dintr-un dosar aflat la acea vreme pe rolul D. - Serviciul Teritorial Ploiesti, procurorul Moraru Iorga Mihaiela, pentru a ingreuna cercetarile si tragerea la raspundere penala a inculpatului, cu intentie directa, l-a ajutat, prin efectuarea mai multor acte comisive si omisive.

Este INFORMATIA momentului! Procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga ...

Procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a fost trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata. Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala.

DNA anunta trimiterea in judecata a procurorului Mihaiela Moraru Iorga

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Ploiesti a solicitat trimiterea in judecata, in stare de libertate, a procurorului anticoruptie Mihaiela Moraru Iorga, se arata intr-un comunicat al DNA remis astazi Redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )