Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mihaiela Moraru Iorga: Dosarul privatizarii ALRO a fost clasat

Antena3 Antena3,
Mihaiela Moraru Iorga: Dosarul privatizarii ALRO a fost clasat

De la Inspectia Judiciara am aflat ca este o alta sesizare legata de tine in privinta prescriptiei dosarului ARLO Slatina. in momentul plecarii mele era nevoie de o expertiza. Nu as putea sa va spun ce. continuă pe Antena3

Mihaela Moraru Iorga: Dosarul privatizarii ALRO a fost clasat

De la Inspectia Judiciara am aflat ca este o alta sesizare legata de tine in privinta prescriptiei dosarului ARLO Slatina. in momentul plecarii mele era nevoie de o expertiza. Nu as putea sa va spun ce.

Procuroarea Mihaiela Moraru Iorga, trimisa in judecata de DNA pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual

Mihaiela Moraru Iorga, procuror DNA la data faptelor si in prezent, a fost trimisa in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata patru acte materiale), anunta joi DNA, intr-un comunicat. Mihaiela Moraru Iorga este acuzata de procurorii DNA ca, in perioada 2015 - iunie 2017, la rugamintea expresa a unui inculpat dintr-un dosar aflat la acea vreme pe rolul D. - Serviciul Teritorial Ploiesti, procurorul Moraru Iorga Mihaiela, pentru a ingreuna cercetarile si tragerea la raspundere penala a inculpatului, cu intentie directa, l-a ajutat, prin efectuarea mai multor acte comisive si omisive.

Este INFORMATIA momentului! Procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga ...

Procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a fost trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata. Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala.

DNA anunta trimiterea in judecata a procurorului Mihaiela Moraru Iorga

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Ploiesti a solicitat trimiterea in judecata, in stare de libertate, a procurorului anticoruptie Mihaiela Moraru Iorga, se arata intr-un comunicat al DNA remis astazi Redactiei.

Procurorul DNA Mihaela Moraru Iorga a fost trimisa in judecata

Procurorul Mihaela Moraru Iorga, din cadrul DNA, a fost trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata patru acte materiale), se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )