Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mihai Gadea povesteste ce s-a intamplat in SPATELE USILOR iNCHISE, la DNA: intamplarea de astazi m-a facut mult mai PUTERNIC

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea povesteste ce s-a intamplat in SPATELE USILOR iNCHISE, la DNA: intamplarea de astazi m-a facut mult mai PUTERNIC

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a povestit amanuntit ce s-a intamplat in momentul in care a ajuns la sediul DNA. Am ajuns mai devreme la DNA, pentru a nu da nastere la speculatii. continuă pe Antena3

Mihai Gadea povesteste ce s-a intamplat in SPATELE USILOR iNCHISE, la DNA: Sunt niste oameni care cauta elemente, avand o MIZA

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a povestit amanuntit ce s-a intamplat in momentul in care a ajuns la sediul DNA. Am ajuns mai devreme la DNA, pentru a nu da nastere la speculatii.

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti sunt niste ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Postul Antena 3 a fost pus sub urmarite penala, joi, in dosarul de santaj INTACT - RCS RDS. Directorul general al Antena 3 - Mihai Gadea si Mugur Ciuvica raman pentru moment martori in acest dosar. Directorul general al Antena TV Group, .

Ponta despre ancheta penala de la Antena 3: Mihai Gadea si ceilalti sunt niste jurnalisti ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu poate comenta despre anchete penale in desfasurare, dar il considera pe Mihai Gadea si ceilalti jurnalisti de la Antena 3 niste profesionisti si va continua sa participe cu placere la emisiunilor de la acest post. Nu pot sa comentez anchete penale in desfasurare, dar pot sa spun ca ii consider in continuare atat pe Mihai Gadea, cat si pe ceilalalti niste jurnalisti extraordinar de buni si voi participa in continuare la emisiunile lor, a declarat Victor .

Mihai Gadea, URMARIT PENAL pentru complicitate la santaj.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea este urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul INTACT - RCSRDS, transmite Realitatea TV. Postul Antena 3 a fost, de asemenea, pus sub urmarire penala. _ _ _ _ Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca .

Noi audieri in dosarul RCSRDS. Mihai Gadea, citat ca martor la DNA.

Directorul general al Antena 3, Mihai Gadea, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul in care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, informeaza Mediafax. Am fost chemat ca martor, sa vedem despre ce este vorba, vin si va povestesc, veti fi aici, fara indoiala, a spus Mihai Gadea la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La DNA a venit joi si Serban Pop, fost presedinte al .

Cum a ramas Mihai Gadea in budigai, cu o ora inainte de emisiunea de la Madrid, dupa ce i s-a furat costumul

Mihai Gadea a povestit, pe pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, cum i-au fost furati pantalonii in Madrid, dupa ce si-a dat costumul la hotel pentru a fi calcat. Gadea a povestit ca, inainte cu.

DNA-ul urmareste Antena 3. Mihai Gadea: Vorbesc in cunostinta de cauza. Antena 3 NU are nicio legatura cu acest caz!

Directorul Antena 3, Mihai Gadea si analistul politic Mugur Ciuvica au fost chemati la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martori, in dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Adrian.

Postul Antena3, URMARIT PENAL! Mihai Gadea: Antena 3 NU are nicio LEGATURA! Vezi COMUNICATUL DNA

Directorul Antena 3, Mihai Gadea si analistul politic Mugur Ciuvica au fost chemati la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martori, in dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Cei doi.

Mihai Gadea, urmarit pentru complicitate la santaj

Mihai Gadea, directorul general al Antena3, este urmarit penal pentru complicitate la santaj, potrivit surselor de presa.

Mihai Gadea, audiat in dosarul santajului Intact-RCS and RDS

Mihai Gadea, directorul general al Antena3, a fost audiat, astazi, la sediul DNA, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )