Libnet.ro
UNICEF

10:30

Milgrom dormea cand a castigat premiul Nobel pentru economie. El a fost insa cel care l-a trezit sa-i dea vestea ce mare (VIDEO)

B1 B1,
Milgrom dormea cand a castigat premiul Nobel pentru economie. El a fost insa cel care l-a trezit sa-i dea vestea ce mare (VIDEO)

Americanii Paul Milgrom si Bob Wilson au castigat Prmeiul Nobel pentru economie. La momentul la care Academia Regala Suedeza pentru Stiinte a facut marele anunt, cei doi dormeau adanc in locuintele lor din St. continuă pe B1

Premiul Nobel pentru Economie 2020, atribuit americanilor Paul Milgrom si Robert Wilson, care au conceptualizat o teorie despre optimizarea vanzarilor la licitatie

Premiul Nobel pentru Economie a fost atribuit, luni, la Institutul Karolinska din Stockholm, lui Paul R. Milgrom siRobert B. Wilson. Cei doi americani au fost recmpensati pentru imbunatatirile aduse teoriei.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat: cum au schimbat lumea castigatorii din acest an

In ultimele saptamani, au fost acordate mai multe premii Nobel pentru performante deosebite in diverse domenii de activitate. Cea mai recenta distinctie a fost acordata in Economie. Pe.

Premiul Nobel pentru Economie a fost acordat pentru imbunatatirea teoriei licitatiei

Economistii americani Paul R. Milgrom si Robert B. Wilson, de la Universitatea Stanford, au castigat.

Premiul Nobel pentru Economie, acordat americanilor Paul Milgrom si Robert Wilson, pentru imbunatatiri aduse teoriei licitatiei

Americanii Paul Milgrom si Robert Wilson au castigat Nobelul pentru economie, pentru imbunatatiri aduse teoriei licitatiei si inventarea de noi formate de licitatie.

VIDEO Paul, ai castigat Nobelul!. Cine a sunat noaptea la usa lui Milgrom, laureatul premiului pentru economie

Cand Academia Regala Suedeza pentru Stiinte a anuntat luni ca americanii Paul Milgrom si Bob Wilson au castigat premiul Nobel pentru economie, amandoi dormeau adanc in paturile lor din Stanford California), scrie Guardian.

Nobelul pentru Economie, acordat catre Paul Milgrom si Robert Wilson pentru inventarea de noi formate de licitatii

Paul R. Milgrom si Robert B. Wilson, cercetatori in cadrul Universitatii Stanford din Statele Unite, au primit premiul Nobel 2020 pentru Economie, a anuntat luni Academia Suedeza, potrivit Reuters.

Acest roman a castigat premiul cel mare la Loto 649. Este incredibil ce a facut cu banii, doar de teama

Jocul la loto, si in special Loto 649, a avut de-a lungul timpului, multi castigaori. MIliardari peste noapte, unii au cheltuit banii rapid, altii au facut lucruri neasteptate cu ei. Un astfel de caz este si cel al castigatorului Loto 649 din 2004. Acest roman a castigat premiul cel mare la Loto 649 in urma .

Nobelul pentru Economie, acordat lui Paul Milgrom si Robert Wilson, experti in licitatii

Ultimul Nobel aparut, numit in mod oficial Premiul Bancii Suediei in Stiinte Economice in memoria lui Alfred Nobel a fost atribuit luni americanilor Paul Milgrom si Robert Wilson, experti in licitatii, relateaza AFP, preluat de News.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )