Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un miliardar chinez cere azil politic in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Un miliardar chinez cere azil politic in Statele Unite

Un miliardar chinez ii acuza pe liderii din tara sa ca sunt corupti si cere azil politic in Statele Unite, unde se afla deja cu o viza turistica, relateaza Reuters online. continuă pe Adevărul

Trump pune capat programului ce ii proteja pe tineri imigranti aflati in Statele Unite fara acte

Administratia Trump a anuntat marti ca pune capat DACA, un program al fostului lider de la Casa Alba Barack Obama destinat protejarii a sute de mii de tineri aflati in Statele Unite fara acte, relateaza AFP.

O grupare de hackeri ar fi capabila sa preia controlul asupra unor retele electrice din Europa si din Statele Unite

O companie de securitate cibernetica avertizeaza ca o grupare de hackeri afiliata unui stat este capabil sa intrerupa oricand curentul electric in tari din Europa si in Statele Unite.

Tudose, despre o vizita in Statele Unite: Nu ma duc sa fac poze cu cineva

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune la postul Antena 3, ca se lucreaza pentru o posibila vizita in Statele Unite, completand ca nu se duce in America sa faca poze cu cineva.

Vladimir Putin ordona MAE rus sa dea in judecata Statele Unite pentru confiscarea unor cladiri diplomatice ruse

Presedintele rus Vladimir Putin i-a ordonat Ministerului rus de Externe sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in Statele Unite, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de Reuters.

Vladimir Putin avertizeaza Statele Unite sa nu furnizeze arme Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca orice decizie luata de Statele Unite pentru a furniza arme defensive Ucrainei va alimenta conflictul din estul acestei tari si i-ar putea determina pe separatistii prorusi sa isi extinda campania militara, relateaza Reuters.

Statele Unite iau masuri! Cum vor descuraja amenintarile Coreei de Nord

Statele Unite vor trimite mai multe unitati strategice de aparare in Peninsula Coreeana, drept masura de descurajare si ca raspuns la actiunile autodistructive ale Coreei de Nord, a anuntat ma.

Tudorel Toader, ironii la adresa lui Hans Klemm: Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat, ca in Statele Unite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, facand referire la ingrijorarile exprimate de ambasadorul american Hans Klemm cu privire la proiectul de modificare a legilor justitiei, ca ar putea lua in calcul sa propuna ca procurorul general al Romaniei sa fie propus de catre Senat, ca in Statele Unite.

Avertismentul Coreei de Nord: Statele Unite vor primi mai multe pachete cu cadouri

Un diplomat de rang inalt al Phenianului a avertizat ca tara lui este pregatita sa trimita mai multe pachete cu cadouri Statelor Unite, daca acestea din urma nu vor opri provocarile,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )