Libnet.ro
UNICEF

16:45

Milioane de euro din SMS-uri: Ce planuri are Teracomm Romania in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Milioane de euro din SMS-uri: Ce planuri are Teracomm Romania in 2018

Plata prin SMS ramane una dintre solutiile cele mai cautate de mici business-uri si aplicatii online, lucru care face din aceasta piata una lucrativa. Ce tendinte se evidentiaza pe acest segment si cum incearca Teracomm Romania sa isi diversifice. continuă pe Wall-Street Ro

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28 milioane de lei 6 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior, de 23,8 milioane de lei 5,1 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 4,7 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 22,2 milioane de lei 4,7 milioane de euro).

Combinatul siderurgic din Galati, investitii de zece milioane euro pentru modernizare

Combinatul siderurgic Galati a repornit masina de turnare nr. 4 din cadrul otelariei, dupa realizare.

The Economist: Puterea nu este intotdeauna la cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize The Economist. Jurnalistii americani se tem ca scenariul s-ar putea repeta si in Italia, unde sunt programate duminica alegeri parlamentare, iar favorita este coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, care, ca si Liviu Dragnea, are o condamnare definitiva si nu poate fi premier.

Toate obiectele din metale pretioase comercializate in Romania vor avea marca statului

Toate obiectele din metale pretioase comercializate in Romania vor fi marcate cu marca oficiala a statului, a decis, ieri, Guvernul, operatorii economici avand o perioada de tranzitie pana la 30 iunie. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind regimul metalelor pretioase, care urmareste protectia consumatorilor si combaterea evaziunii fiscale, prin aplicarea marcii statului pe toate obiectele din metal pretios care vor fi comercializate in Romania.

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist.

Noi informatii din culisele Nuntii Regale dun Romania. Ce vrea sa faca nepotul Regelui Mihai

Apar noi detalii despre Nunta Regala ce va avea loc in Romania, in acest an. Bucuresti, Iasi si Alba Iulia sunt orasele luate in calcul de fostul principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder, pentru cununia.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )