Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un milion de euro pentru startup-uri tech revolutionare

Adevărul Adevărul,
Un milion de euro pentru startup-uri tech revolutionare

Un milion de euro au pregatit anul acest investitorii programului Spherik Accelerator pentru cei care vor sa dezvolte startup-uri tech cu impact la nivel global. Printre startup-urile din portofoliul Spherik se numara Planable, Printivate, Primul Medic si Approd. continuă pe Adevărul

1 milion de euro pentru startup-uri tech

Spherik lanseaza noul program de accelerare pentru cei care vor sa dezvolte startup-uri tech cu impact la nivel global. Ajuns la a patra editie, programul de accelerare al Spherik duce mai departe activitatea din anii trecuti cu o echipa operationala.

Guvernul acorda ajutoare de stat de 100 milioane euro pentru sectorul energiei regenerabile

Societatile care isi desfasoara activitatea in sectorul producerii de energie electrica si termica si unitatile administrativ-teritoriale/asociatiile de dezvoltare intracomunitara care produc energie electrica din surse regenerabile vor putea beneficia de ajutoare de stat, bugetul total alocat schemei fiind de 100,6 milioane euro, pentru urmatorii patru ani, informeaza un comunicat al Executivului.

Toshiba afiseaza pierderi de 4,5 miliarde euro pentru noua luni si spune ca existenta companiei este in pericol

Conglomeratul japonez Toshiba a publicat cu mare intarziere rezultatele financiare si a anuntat ca a avut pierderi record de 4,5 miliarde euro pentru perioada aprilie-decembrie. Problemele au pornit de la unitatea de energie nucleara Westinhouse care a intrat in faliment, iar Toshiba spune ca problemele financiare au puterea de a pune in pericol existenta concernului.

Senatorii au adoptat proiectul de lege privind Programul carne de porc din fermele romanesti / Dragnea Jr. ar putea obtine in acest an jumatate de milion de euro de la stat, pentru o ferma de porci obtinuta cu 500 de lei*

Senatul a adoptat, luni, cu 103 voturi pentru, unul impotriva si o abtinere proiectul de lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele romanesti. Initiativa legislativa, promovata initial de Guvern sub forma unui OUG, prevede acordarea unor pachete de sprijin in valoare de 10. 000 de euro pentru crescatorii de porci. Potrivit metodei de calcul cuprinsa in proiect, un fermier va primi pentru 600 de capete minimul necesar pentru inscrierea in program) 15. 000 de euro. De acest act normativ poate beneficia si fiul sefului PSD, care, potrivit unui investigatii HotNews, a reusit sa puna mana pe o ferma de porci din Telorman pentru 500 de lei*. Ferma lui Dragnea Jr. ar putea obtine din acest program jumatate de milion de euro pe an, in conditiile in care, potrivit managerului fermei, are o capacitate de 20. 000 de capete.

Ministrul Apararii cere Parlamentului sa aprobe un program de 9,3 miliarde de euro pentru inzestrarea Armatei. Printre tintele programului: Reluarea achizitiei corvetelor, doar 94 de transportoare blindate si sisteme de rachete pentru aparare anti-aerian

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a trimis Parlamentului o scrisoare prin care cere aprobarea unui memorandum privind demararea achizitiilor intr-o serie de programe de inzestrare cu armamente si echipamente, potrivit unui document intrat in posesia HotNews. ro. Printre altele, in memorandumul deja adoptat in Guvern dar nefacut public, este stipulata reinceperea programului de corveta functionala, achizitia a doar 94 de transportoare blindate dintr-un total de 657 de cate are nevoie Armata), sisteme de rachete antinava, modernizarea blindatelor de lupta MLI-84M Jderul. Ca o noutate, cel putin in dezbaterea publica recenta, este demararea achizitiei unui sistem de rachete pentru apararea anti-aeriana si sisteme de arme anti-aeriene pe raza scurta, cu o valoare totala estimata la peste 6 miliarde de euro.

Enel plateste statului 400 de milioane de euro, pentru 13,6% din actiunile E-distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia

Grupul energetic Enel a anuntat, ieri, ca filiala sa Enel Investment Holding BV EIH) a finalizat tranzactia pentru preluarea a 13,6% din actiunile E-Distributie Muntenia EDM) si Enel Energie Muntenia EEM), de la SAPE SA, compania de stat care administreaza detinerile publice in mai multe companii, pentru o suma totala de circa 400 milioane euro, stabilita in urma unui arbitraj international.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )