Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Energiei cauta o firma de recrutare care sa gaseasca manageri pentru Hidroelectrica si Nuclearelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Energiei cauta o firma de recrutare care sa gaseasca manageri pentru Hidroelectrica si Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a anuntat, ieri, ca a demarat licitatia in vederea selectarii unei firme ce va recruta membri in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Energiei cauta o firma de recrutare care sa gaseasca manageri pentru Hidroelectrica si Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a anuntat joi ca a demarat licitatia in vederea selectarii unei firme ce va recruta membri in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica.

Ministerul Energiei cauta o firma care sa recruteze membri in CS Hidroelectrica si CA Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a transmis, in vederea publicarii in SEAP, intreaga documentatie pentru selectarea unei firme specializate de recrutare a sase membri in Consiliul de Supraveghere CS) al Hidroelectrica si a sase membri in Consiliul de Administratie CA) al Nuclearelectrica, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, informeaza comunicat de presa al institutiei trimis Redactiei.

Ministerul Energiei a transmis catre SEAP documentatia pentru selectarea unei firme care sa recruteze manageri la Hidroelectrica si Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a transmis, in vederea publicarii in SEAP, intreaga documentatie pentru selectarea unei firme specializate de recrutare a sase membri in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si a sase membri in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica, conform OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, se arata intr-un comunicat al Ministerului Energiei.

Ministerul Energiei reia negocierile cu chinezii pentru termocentrala de la Rovinari

Echipele de negociere din Romania si China implicate in proiectul constructiei termocentralei de la Rovinari s-au intalnit astazi la Ministerul Energiei, stabilindu-se accelerarea negocierilor.

Ministerul Energiei: Negocierile pentru centrala de la Rovinari au fost reluate

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a deschis oficial reluarea negocierilor cu compania chineza China Huadian Engineering pentru construirea termocentralei de la Rovinari, se arata intr-un comunicat al ministerului. In acest scop, pe 9 august, la sediul Ministerului Energiei a avut loc o intalnire de lucru cu o delegatie condusa de Vicepresedintele China Huadian Engineering, Jiang Fangshuai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )