Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministerul Finantelor a atras vineri 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras vineri 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 60 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 1,153 miliarde de lei, la o dobanda de 3,23% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 58 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cine este castigatorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Castigatorul premiului de peste 3,37 de milioane de lei la tragerea principala Loto 6 din 49 si-a ridicat premiul. Ce va face tanarul de 30 de ani cu banii si ce mesaj le-a transmis tuturor jucatorilor. Cine este tanarul care a castigat peste 3,37 de milioane de lei la Loto 649. Are doar 30 de .

Romaero a imprumutat inca 14 milioane lei de la CEC Bank

Romaero, companie de stat specializata in productie, servicii si cercetare-dezvoltare in domeniul aeronauticii pentru aeronave civile si militare de pasageri sau cargo, a obtinut o a doua finantare bancara de la CEC Bank, de 14 milioane de lei, pe langa finantarea de 45 milioane lei de luna trecuta, conform news. ro.

PUTERNIC AFECTATA DE PANDEMIA DE COVID-10 Baile Tusnad raporteaza o pierdere de 1,8 milioane lei, la jumatatea anului

Baile Tusnad TSND), societate din portofoliul SIF Transilvania SIF3), a raportat o pierdere de 1,862 milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, de peste doua ori mai mare decat cea de la jumatatea anului 2019, de 0,871 milioane de lei, in conditiile prabusirii cu 72,8% a veniturilor din exploatare, la 1,553 milioane de lei, pentru aceeasi perioada de raportare, se arata in raportul publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN LIMITA UNUI PLAFON DE 59,9 MILIOANE LEI Actionarii Romaero au aprobat contractarea a doua facilitati de credit

Actionarii Romaero RORX) au aprobat, in adunarea extraordinara de astazi, contractarea de catre companie a unor facilitati de credit de la CEC Bank, in limita unui plafon maxim de 59,9 milioane de lei, se arata in raportul societatii publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

TUDOR CIUREZU: Costurile generate de creditul luat pentru plata dividendelor au fost de 0,19 milioane lei

Costurile totale generate de obtinerea creditului de la Banca Transilvania TLV) pentru plata dividendelor, inclusiv cele aferente constituirii si inregistrarii garantiilor la care s-a obligat societatea, pentru perioada de 53 zile care s-a scurs de la obtinerea creditului si pana la rambursarea integrala, au fost in suma de 0,198 milioane de lei, se arata intr-un raport al SIF Oltenia semnat de presedintele Tudor Ciurezu, ce a fost publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )