Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministerul Justitiei a publicat LISTA FINALA a candidatilor la sefia DNA, DIICOT si a Parchetului General

B1 B1,
Ministerul Justitiei a publicat LISTA FINALA a candidatilor la sefia DNA, DIICOT si a Parchetului General

Ministerul Justitiei a publicat, marti, lista completa a procurorilor care s-au inscris in cursa pentru sefia Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), a Directiei Nationale. continuă pe B1

Ministerul Justitiei publica lista candidatilor la sefia Parchetelor: Horodniceanu candideaza si la Parchetul General si la DIICOT Cinci inscrisi la sefia DNA, intre care Calin Nistor si Mariana Alexandru

Ministerul Justitiei a publicat, marti, lista candidatilor care s-au inscris in cursa pentru desemnarea procurorilor-sefi ai Parchetului General, Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Ministerul Justitiei anunta LISTA FINALA a celor inscrisi in cursa pentru sefia Parchetelor. Catalin Predoiu: Ma bucur ca sunt multi candidati. Sunt persoane cunoscute, cu experienta

Ministerul Justitiei va anunta, marti, lista finala a celor care si-au depus candidaturile pentru functiile de procurori-sefi ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Directiei.

Cine s-a inscris pentru sefia Parchetului ICCJ, DNA si DIICOT. Lista candidatilor, publicata de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a facut publica marti lista candidatilor pentru conducerile Parchetul general, DNA si DIICOT.

Ministerul Justitiei face anuntul: Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Opt persoane s-au inscris in cursa pentru numirea procurorului sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a informat, marti, Ministerul Justitiei.

Zi importanta in justitie: Ultima sansa de inscriere in concursurile pentru sefia DNA, DIICOT sau Parchetului General Catalin Predoiu: Sunt mai multe candidaturi, speram sa fie si altele (VIDEO)

UPDATE:La sosirea la Ministerul Justitiei, Catalin Predoiu a subliniat ca sunt mai multe candidaturi depuse deja, dar asteapta si alti procurori sa intre in cursa pentru aceste pozitii.

Catalin Predoiu, anunt de ultima ora pentru candidatii inscrisi pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Update: Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a anuntat ca in cursul zilei de astazi, pana in ora 12, va anunta numele candidatilor intrati in cursa pentru conducerea DIICOT, DNA si PG.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )