Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministerul roman de Externe a reactionat dupa atentatele teroriste din Munchen

B1 B1,
Ministerul roman de Externe a reactionat dupa atentatele teroriste din Munchen

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Consulatului General al Romaniei la Munchen, are in atentie incidentul produs in cursul acestei zile intr-un centru comercial din. continuă pe B1

Ministerul roman de Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Turcia: Situatia de securitate se mentine instabila

Ministerul roman de Externe a a emis o noua atentionare de calatorie pentru Turcia, precizand ca incepand din 20 iulie a fost decretata de Guvernul turc starea de urgenta pe intreg teritoriul Republicii Turcia, pentru o durata de trei luni.

Atentatele teroriste sunt epidemice

Atentatele teroriste nu mai sunt o exceptie, ci tind sa devina o regula. Paris, Bruxelles, Nisa si lista va continua, cu siguranta. Explicatiile sunt multiple. Una dintre ele este ca aceste atentate sunt epidemice.

Viktor Orban sustine ca intre imigratia ilegala si atacurile teroriste din Europa exista o legatura: Este la fel de clar ca faptul ca doi si cu doi fac patru

Premierul Ungariei, Viktor Orban, considera ca intre imigratia ilegala din Europa si atacurile teroriste din ultima perioada exista o legatura clara.

Adevarul despre atentatele teroriste! De ce te numeri printre vinovati

Un tata indurerat cere dreptate pentru fiica lui. Avea 23 de ani si a fost rapusa de gloante in timpul atacului de la 13 noiembrie 2015, din Paris. Bate cu pumnul in masa, isi sterge lacrimile si cauta.

Ministerul de Externe intervine in cazul celor doi romani disparuti la Nisa: Informatiile nu se confirma

Ministerul Afacerilor externe aduce lamuriri in cazul celor doi romani care ar fi disparut la Nisa in timpul masacrului din noaptea de 14 iulie, precizand ca informatiile vehiculate de media.

Gestul cutremurator facut de George Copos dupa excluderea Rapidului din Liga I

George Copos, fostul patron al Rapidului, sta departe de fotbal dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare. El a aparut extrem de rar in public, dupa episodul care i-a marcat viata, ins.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )