Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministerul Sanatatii: 27 de noi cazuri de COVID-19, cu tulpina britanica, raportate astazi

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: 27 de noi cazuri de COVID-19, cu tulpina britanica, raportate astazi

Ministerul Sanatatii a fost informat astazi de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate 27 de cazuri noi de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

Ministrul Sanatatii: Sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a COVID-19 confirmate in Romania

Inca sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2au fost confirmate in Romania de Ministerul Sanatatii. Pacientii sunt trei barbati, din Bihor,Bucuresti si Ilfov.

Ministerul Sanatatii face noi precizari despre starea pacientilor transferati de la Institutul Matei Bals in urma incendiului de vineri: Cate persoane se afla in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis, marti, noi detalii despre pacientii care se aflau in Pavilionul V de la Institutul Matei Bals in timpul incendiului de vineri si care, ulterior, au fost transferati la al.

27 noi cazuri de infectare cu tulpina mutanta a coronavirusului in Romania

Cele mai multe, 17 la numar, s-au inregistrat in municipiul Bucuresti.

Ministerul Sanatatii, noi date despre starea pacientilor care se aflau in pavilionul unde a izbucnit incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministerul Sanatatii da noi detalii despre starea pacientilor care se aflau in pavilionul V al Institutului Matei Bals in momentul izbucnirii incendiului de e 29 ianuarie. in ce stare se.

Sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania. Conform Ministerului Sanatatii, este vorba despre trei barbati si trei femei. in total, in tara noastra au fost confirmate 26 de cazuri de infectare cu tulpina britanica a noului coronavirus.

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica, depistate in Romania. Specialisti: Riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Numarul pacientilor cu noua tulpina se dubleaza astfel, ajungand la 52. Specialistii MedLife atrag atentia ca riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat se asteptau, iar autoritatile ar trebui sa analizeze cu precautie deciziile cu privire la relaxarea masurilor.

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei.

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost identificat inca un cazcu noua varianta de Sars Cov- 2 in Romania,, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a fost.

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania. Este vorba despre o femeie din Bucuresti

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost identificat inca un cazcu noua varianta de Sars Cov- 2 in Romania,, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a fost info.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )