Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministerul Sanatatii aloca 5 milioane de lei pentru tratamentul accidentului vascular cerebral

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Sanatatii aloca 5 milioane de lei pentru tratamentul accidentului vascular cerebral

Ministerul Sanatatii aloca 5 milioane de lei pentru tratamentul pacientilor cu accident vascular. continuă pe Wall-Street Ro

Ministerul Sanatatii aloca 5 milioane de lei pentru tratamentul accidentului vascular cerebral

Ministerul Sanatatii va aloca, din octombrie, 5 milioane de lei, pentru tratamentul pacientilor cu accident vascular cerebral AVC) din sapte spitale aflate intr-un program national, a anuntat marti secretarul de stat Dorel Sandesc.

Ministerul Sanatatii aloca 5 milioane de lei pentru tratamentul accidentului vascular cerebral

Ministerul Sanatatii va aloca, din octombrie, 5 milioane de lei, pentru tratamentul pacientilor cu accident vascular cerebral AVC) din sapte spitale aflate intr-un program national, informeaza Mediafax.

Ministerul Sanatatii aloca 5 milioane de lei pentru un program pilot de tratament al pacientilor cu accident vascular cerebral

Ministerul Sanatatii va aloca, din octombrie, 5 milioane de lei, pentru tratamentul pacientilor cu accident vascular cerebral din sapte spitale aflate intr-un program national, a anuntat marti secretarul de.

Guvernul a aprobat alocarea a 105 milioane lei pentru 751 de microbuze scolare

Guvernul a aprobat alocarea a 105 milioane lei pentru achizitionarea a 751 de microbuze si autobuze scolare, a anuntat vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta a precizat ca banii provin din fondurile obtinute din vanzarea certificatelor de emisii de dioxid de carbon. De asemenea, Guvernul a aprobat posibilitatea ca autoritatile locale care au primit microbuze sa suplimenteze numarul de soferi angajati.

Pierderi de 7,6 milioane lei pentru Baneasa Investments

Compania Baneasa Investments SA, despre care se spune ca este controlata indirect de omul de afaceri Puiu Popoviciu, a inregistrat, anul trecut, pierderi de 7,6 milioane de lei, potrivit unei hotarari a Adunarii Generale a Actionarilor care a fost publicata in Monitorul Oficial.

Parlamentul aloca pana in 2018 peste 15 milioane de lei pentru Monumentul Unirii de la Alba Iulia

Parlamentul Romaniei a decis alocarea sumei de 15. 700 de lei pentru construirea Monumentului Unirii de la 1 Decembrie 1918. Banii vor fi alocati in transe egale in perioada 2015-2018.

Bucuresti 555. Municipalitatea a cheltuit 5,8 milioane de lei pentru Zilele Bucurestiului. Proiectia de pe Casa Poporului, cea mai costisitoare

Evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului 2014 au costat municipalitatea 5,8 milioane lei, din care peste 1,8 milioane au fost cheltuiti pentru show-ul de proiectii 3D pe Palatul Parlamentului, iar 1,175 milioane, pentru concertul rEvolutia muzicii, suma incluzand onorariile cantaretilor.

Libra Internet Bank isi majoreaza capitalului social cu 8 milioane de lei pentru sustinerea cresterii

Libra Internet Bank isi va majora capitalul social cu 8 milioane de lei, pentru a sustine proiectele strategice de dezvoltare teritoriala, precum si pentru cresterea investitiilor in tehnologie, conform unei decizii AGA.

Ministerul Sanatatii asigura din bugetul propriu fonduri la cazuri critice, neacoperite de asigurari

Ministerul Sanatatii MS) va putea asigura din bugetul propriu fonduri pentru ingrijirea cazurilor critice ale caror costuri nu pot fi acoperite din fondurile obtinute pe baza contractelor existente cu casele de asigurari de sanatate.

Amenzi de peste un milion de lei pentru munca la negru

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste un milion de lei pentru munca la negru si au identificat 175 de persoane care munceau fara forme legale, intre 15 si 19 septembrie, informeaza un comunicat al Inspectiei Muncii IM).

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )