Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministerul Sanatatii va comunica masuri de igiena pentru scoli, dupa cazurile de imbolnavire din judetul Arges

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii va comunica masuri de igiena pentru scoli, dupa cazurile de imbolnavire din judetul Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat ca institutia pe care o conduce, impreuna cu Ministerul Educatiei, vor pregati un set de masuri de igiena care vor fi comunicate in scoli. continuă pe România Liberă

Masuri comune pentru controlul refugiatilor, luate de Austria si statele de pe ruta balcanica parcursa de migranti

Austria si statele de pe ruta balcanica parcursa de migranti au convenit miercuri, la o reuniune ministeriala desfasurata la Viena, un set de masuri comune pentru controlul fluxului migrator, cu obiectivul declarat de a determina un raspuns al UE pentru solutionarea acestei crize, iar ministrul austriac de interne, Johanna Mikl-Leitner, a cerut Germaniei sa se hotarasca cum va proceda de acum inainte, relateaza agentiile DPA, Reuters si EFE, citate de Agerpres.

Ministerul Economiei cauta manageri privati pentru cinci companii, printre care Cuprumin si Transelectrica

Ministerul Economiei a demarat, intr-o prima faza, procedura de recrutare a unor manageri profesionisti, conform OUG 109/2011, la cinci companii de stat din subordine, potrivit unui raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro. Companiile sunt Plafar SA, SN Sare SA, Cuprumin, SN a Apelor Minerale si Transelectrica. Pana la sfarsitul lunii iunie, va fi implementata OUG 109/2011 privind managementul corporativ la 13 companii, mai sustine Ministerul Economiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )