Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministerul Sanatatii a descoperit un AL DOILEA medic care avea o parafa FALSA, obtinuta ILEGAL

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a descoperit un AL DOILEA medic care avea o parafa FALSA, obtinuta ILEGAL

Dupa cazul medicului Matteo Poiti, care a operat mai multe paciente in Romania, desi nu avea acest drept si nu avea nici macar studii in acest domeniu, un alt medic fals a fost descoperit de Ministerul. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a descoperit al doilea caz de medic cu parafa obtinuta ilegal de la DSP Bucuresti

Ministerul Sanatatii a descoperit al doilea caz de medic cu parafa obtinuta ilegal de la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

Al doilea caz de medic cu parafa obtinuta ilegal de la DSP Bucuresti, descoperit de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii anunta vineri ca in urma verificarilor demarate la Directia de Sanatate Publica Bucuresti dupa ce s-a constatat ca a fost eliberat un cod de parafa in mod ilegal, a fost indentificat un al doilea caz asemanator. Ministerul Sanatatii precizeaza ca cele doua persoane care au obtinut cod de parafa de medic in mod ilegal nu mai presteaza servicii medicale si ca exista in desfasurare o ancheta demarata de Politie si Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz.

Document exploziv in scandalul falsului medic. Codul de parafa, in numele unui sef din Ministerul Sanatatii

Document exploziv in scandalul falsului medic care a facut operatii estetice, desi avea doar 8 clase. Antena 3 a obtinut Certificatul in baza caruia Matteo Politi a primit cod de parafa, cu ajutorul caruia a.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Ministerul Sanatatii confirma existenta unui al doilea fals medic

Un al doilea caz de medic fals, care a obtinut codul de parafa in mod ilegal, a fost identificat in urma verificarilor derulate de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti referitoare la italianul.

DSP a identificat un al doilea medic fals care profesa in Bucuresti

Un al doilea caz de medic fals, care a obtinut codul de parafa in mod ilegal, a fost identificat in urma verificarilor derulate de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti referitoare la italianul.

Ministerul Sanatatii i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns sa opereze de zeci de ori in Romania

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din Bucuresti. Barbatul, devenit doctor fara sa faca macar liceu si-a batut joc de pacienti si spitale timp de doi ani,.

Ecaterina Andronescu recunoaste ca falsul medic italian avea ATESTAT de recunoastere a studiilor de la Ministerul Educatiei: Cine a gresit va pleca

Ecaterina Andronescu recunoaste vina Miniserului Educatiei in cazul falcului medic ittalian Matteo Politi. Andronescu a declarat joi, ca diploma de licenta a acestuia a fost recunsocuta de Ministerul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )