Libnet.ro
UNICEF

05:30

DSP a identificat un al doilea medic fals care profesa in Bucuresti

Antena3 Antena3,
DSP a identificat un al doilea medic fals care profesa in Bucuresti

Un al doilea caz de medic fals, care a obtinut codul de parafa in mod ilegal, a fost identificat in urma verificarilor derulate de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti referitoare la italianul. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii a descoperit un AL DOILEA medic care avea o parafa FALSA, obtinuta ILEGAL

Dupa cazul medicului Matteo Poiti, care a operat mai multe paciente in Romania, desi nu avea acest drept si nu avea nici macar studii in acest domeniu, un alt medic fals a fost descoperit de Ministerul.

Un medic fals, care sustinea ca e specializat in chirurgia plastica, a operat la mai multe clinici din Romania fara a avea studii de medicina: Am tresarit cand am vazut ca nu stie sa-si puna manusile!

Un medic fals, venit din strainatate si care sustine ca este specializat in chirurgia plastica, opereaza de un an la mai multe clinici din Bucuresti, potrivit unei investigatii a jurnalistilor de la.

inca un medic fals a fost descoperit in Romania. Politia si procurorii, sesizati

Inca un medic fals a fost descoperit in Romania. Din primele informatii, noul medic fals a fost descoperit in urma anchetei facuta de Colegiul Medicilor din Bucuresti si Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

Ministrul Sanatatii, despre cazul medicului fals care a operat in Romania: Cei care l-au angajat, l-au angajat ilegal (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a reactionat, marti, in cazul medicului fals care a operat la mai multe clinici din Capitala fara a avea studii de medicina. Ministerul Sanatatii nu a dat.

MEDICUL FALS din Capitala, prietenul VEDETELOR. Iata cum se distra Claudia Pavel in compania chirurgului estetician cu opt clase (VIDEO)

Ies la iveala detalii incredibile despre falsul medic italian care profesa in Romania, la unul dintre cele mai scumpe spitale private din tara noastra. Matthew Modeeste bun prieten cu unele dintre vedetele.

Spitalul Monza reactioneaza in cazul FALSULUI MEDIC ITALIAN care opera in Romania: il dam in JUDECATA. A realizat o singura interventie, in decembrie 2018, si a avut inclusiv PARAFA ELIBERATA DE DSP

Spitalul Monza intervine in scandalul medicului italian fals ce a operat la mai multe clinici din Romania. Grupul Monza Romania anunta ca se declara parte lezata in acest caz penal si ca-l va da in.

Un alt medic fals, descoperit langa Bucuresti: Un fost zidar a devenit dentist

Costel Sandu din comuna Gruiu, judetul Ilfov, practica ilegal meseria de stomatolog, avand cabinetul medical in propria locuinta. Barbatul a invatat meseria de la sotia sa care este fost dentist. Acesta.

Un alt medic fals a operat 160 de pacienti la Timisoara

Cazul falsului chirurg italian Matteo Politi nu este singular in Romania. Citeste si: Document exploziv in scandalul falsului medic. Codul de parafa, in numele unui sef din Ministerul Sanatatii in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )