Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrii din zona euro se intalnesc din nou pentru a examina situatia Greciei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrii din zona euro se intalnesc din nou pentru a examina situatia Greciei

Ministrii de finante din zona euro se intalnesc din nou, astazi, pentru a examina situatia de criza in care se afla Grecia, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului din zona euro a atins, in luna octombrie, nivelul record de 11,7%

Rata somajului din zona euro a urcat cu 0,1% in luna octombrie, fata de luna precendenta, la nivelul record de 11,7%, potrivit Eurostat. 18,7 milioane de oameni nu au un loc de munca la ora actuala in Europa,.

Mario Draghi: Statele din zona euro sa lase in urma lumea basmelor. Criza nu a trecut

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis.

Hillary Clinton: Zona euro aluneca din nou in recesiune. Urgentez liderii europeni sa ia masuri

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton s-a aratat ingrijorata cu privire la faptul ca economia din zona euro aluneca din nou in recesiune, in ciuda masurilor de austeritate impuse in unele tari. Diplomatul.

Rata somajului in zona euro a atins un nivel record

Rata somajului din zona euro a atins un nivel record, aceasta urcand cu 0,1 puncte procentuale in octombrie fata de luna precedenta, la un nivel de 11,7% relateaza sursele de presa.

Nivel record al somajului in zona euro. 18,7 milioane de oameni nu au un loc de munca

Rata somajului din zona euro a atins un nivel record. Rata a urcat cu 0,1 puncte procentuale in octombrie fata de luna precedenta, la un nivel de 11,7%. 18,7 milioane de oameni nu au un loc de munca, arata datele.

Guvernatorul Bancii Frantei ataca City-ul londonez: Majoritatea tranzactiilor cu euro ar trebui sa se faca in zona euro

Guvernatorul Bancii Frantei, Christian Noyer, a afirmat luni ca majoritatea tranzactiilor cu euro ar trebui sa se faca in zona euro, si nu in City-ul londonez, atragandu-si imediat critici din partea Marii Britanii, scrie AFP.

Seful BCE, Mario Draghi: Zona euro trebuie sa lase in urma lumea basmelor. Criza nu a trecut

Criza zonei euro este departe de a se fi incheiat, iar statele membre trebuie sa controleze mai strict bugetele si sa implementeze o uniune bancara, pentru a lasa in urma o lume a basmelor care a permis dezvoltarea problemelor actuale, a declarat presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, relateaza Mediafax.

Polonia va intra in zona euro atunci cand aceasta isi va rezolva problemele

Polonia are intentia ferma de a deveni membra a zonei euro cand aceasta isi va rezolva dificultatile pe care le traverseaza, a declarat vineri ministrul polonez de finante, Jacek Rostowski, noteaza site-ul.

Polonia va intra in zona euro atunci cand aceasta isi va rezolva problemele-ministru.

Polonia are intentia ferma de a deveni membra a zonei euro cand aceasta isi va rezolva dificultatile pe care le traverseaza, a declarat, vineri, ministrul polonez de finante, Jacek Rostowski, in cadrul unei conferinte organizate la Paris, potrivit AFP, citata de Agerpres. Nu suntem membri ai zonei euro, avem ferma intentie de a fi membri ai zonei euro odata ce aceasta va fi reparata si punctele ei slabe cele mai fundamentale vor fi eliminate, a declarat ministrul polonez, prezent la o .

2013 - an catastrofal pentru economie?.

Recesiunea din zona euro isi va transmite efectele asupra mediu-lui local de afaceri, bugetul trebuie sa suporte inca din ianuarie efectul salariilor marite, un varf al datoriei publice externe se profileaza, in conditiile in care deficitul de cont curent este tot mai greu de finantat. Nu uitati de impactul facturilor mai mari la utilitati, in conditiile in care consumul sustine grosul PIB-ului. Suntem pe ultima suta de metri a campaniei electorale, promisiunile curg, dar nimeni nu pomeneste .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2693 seconds )