Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Ministrul Agriculturii linisteste populatia: Va fi suficient grau pentru panificatie

România Liberă România Liberă,
Ministrul Agriculturii linisteste populatia: Va fi suficient grau pentru panificatie

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a tinut sa dea asigurari ca in acest an R. continuă pe România Liberă

Statul va achizitiona 100.000 de tone de grau pentru rezerva de stat

Statul va achizitiona 100. 000 tone de grau pentru panificatie, in vederea constituirii ca rezerva de stat, conform unei Ordonante de Urgenta publicata in Monitorul oficial. Finantarea se asigura din veniturile proprii ale Activitatii pentru interventii operative si reintregirea stocurilor diminuate, infiintata pe langa Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Am alocat 850 de milioane de lei pentru despagubiri in urma pagubelor cauzate de seceta in sectorul vegetal si alte sume pentru sectorul zootehnic (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, miercuri, intr-o interventie pe B1 TV, ca autoritatile au alocat 850 de milioane de lei pentru plata despagubirilor in cazul fermierilor afectati de seceta din.

VIDEO Cum a fost primit ministrul Agriculturii in comuna din Alba supranumita patria tractoarelor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vizitat vineri comuna cu cele mai multe tractoare din Romania pe cap de locuitor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )