Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Apararii a anuntat ca a inceput procedurile pentru achizitionarea a 36 de avioane F16

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii a anuntat ca a inceput procedurile pentru achizitionarea a 36 de avioane F16

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a anuntat, miercuri seara, ca au fost demarate procedurile pentru achizitionarea a 36 de avioane de lupta F16. El a declarat, intr-o emisiune la TVR 1, ca Romania isi. continuă pe Antena3

Les (MApN): Am inceput procedura pentru achizitionarea a 36 de avioane de lupta F16. Nu pot sa va spun daca vor fi noi sau second hand

Gabriel Les, ministrul Apararii, a anuntat, miercuri seara, ca au fost demarate procedurile pentru achizitionarea a 36 de avioane de lupta F16, potrivit Agerpres. Demnitarul a declarat ca Romania isi.

Au fost demarate procedurile pentru achizitionarea a inca 36 de avioane F-16

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a anuntat, miercuri seara, ca au fost demarate procedurile pentru achizitionarea a 36 de avioane de lupta F16. El a declarat, intr-o emisiune la TVR 1, ca Romania.

Les (MApN): Am inceput proceudra pentru achizitionarea a 36 de avioane de lupta F16. Nu pot sa va spun daca vor fi noi sau second hand

Atasatul militar al Romaniei in Mali, deces subit. Anuntul facut de ministrul Apararii

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire despre decesul subit al coloneluluiCornel-Gheoghe Trifu. Acesta eraatasat al apararii in Republica.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a salutat onorul militarilor intorsi din Afganistan de pe telefon

Ministrul apararii, Gabriel Les, a fost surprins la Bistrita ca isi verifica telefonul in momentul in care militarii intorsi din Afganistan ii dadeau onorul, potrivit bistriteanul. ro.

Ministrul Apararii, lipsa totala de respect pentru militarii romani: Gabriel Les isi verifica telefonul in timpul salutului soldatilor intorsi din Afganistan (FOTO, VIDEO)

Un nou ministru PSD iese in evidenta prin totala lipsa de respect! Ministrul Apararii, Gabriel Les, si-a aratat indiferenta chiar fata de institutia pe care o conduce, Armata Romana. Mai exact, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )