Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a salutat onorul militarilor intorsi din Afganistan de pe telefon

Adevărul Adevărul,
Ministrul Apararii, Gabriel Les, a salutat onorul militarilor intorsi din Afganistan de pe telefon

Ministrul apararii, Gabriel Les, a fost surprins la Bistrita ca isi verifica telefonul in momentul in care militarii intorsi din Afganistan ii dadeau onorul, potrivit bistriteanul. ro. continuă pe Adevărul

Cum se scuza ministrul Gabriel Les pentru ca i-a sfidat pe militarii romani intorsi din Afganistan: Au fost 5 secunde de neatentie (VIDEO)

Ministrul Apararii, Gabriel Les, si-a recunoscut sfidarea la adresa militarilor din batalionul Soimii Carpatilor, care ii prezentau ii rezentau onorul in timp ce guvernantul butona telefonul. Les se scuza.

Ministrul Gabriel Les a butonat telefonul in timp ce militarii intorsi din Afganistan ii dadeau onorul

Fotoreporterii ziarului Bistriteanul l-au surprins pe ministrul Apararii, Gabriel Les, in timp ce facea un gest extrem de controversat: exact in momentul in care militarii din batalionul Soimii Carpatilor ii dadeau onorul intr-o defilare la intoarcerea din Afganistan, demnitarul ii ignora si butona telefonul mobil.

Ministrul Apararii, lipsa totala de respect pentru militarii romani: Gabriel Les isi verifica telefonul in timpul salutului soldatilor intorsi din Afganistan (FOTO, VIDEO)

Un nou ministru PSD iese in evidenta prin totala lipsa de respect! Ministrul Apararii, Gabriel Les, si-a aratat indiferenta chiar fata de institutia pe care o conduce, Armata Romana. Mai exact, in.

Atasatul militar al Romaniei in Mali, deces subit. Anuntul facut de ministrul Apararii

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire despre decesul subit al coloneluluiCornel-Gheoghe Trifu. Acesta eraatasat al apararii in Republica.

Badarania ministrului Apararii care n-a facut Armata, taxata de militari

Sositi acasa dupa sase luni de misiune in periculosul teatru de operatii din Afganistan, militarii din Batalionul 812 Protectia Fortei Soimii Carpatilor au avut parte de o ceremonie la care a participat, printre alte personalitati, si ministrul Apararii, Gabriel Les care insa a reusit sa-i jigneasca grosolan pe militari.

Badarania ministrului Apararii, care n-a facut Armata, taxata de militari

Sositi acasa dupa sase luni de misiune in periculosul teatru de operatii din Afganistan, militarii din Batalionul 812 Protectia Fortei Soimii Carpatilor au avut parte de o ceremonie la care a participat, printre alte personalitati, si ministrul Apararii Gabriel Les, care insa a reusit sa-i jigneasca grosolan pe militari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )