Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul bulgar al Sanatatii, pus sub acuzare intr-un dosar privind un contract cu Turcia pentru vaccinuri

Hotnews Hotnews,
 Ministrul bulgar al Sanatatii, pus sub acuzare intr-un dosar privind un contract cu Turcia pentru vaccinuri

Ministrului bulgar al Sanatatii, Petar Moskov, i se pregateste un act de acuzare, in legatura cu scandalul vaccinurilor care a avut loc la inceputul anului 2016. Moscov a fost citat sa se prezinte in fata urmaririi penale saptamana viitoare, informeaza Novinite. com. continuă pe Hotnews

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 14:25 Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a fost pus, astazi, sub acuzare pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft 2, el declarand la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca procurorii nu ii aduc nicio acuzatie ca ar fi luat vreun leu in cazul licentelor IT pentru scoli.

Ministrul bulgar al Sanatatii este anchetat intr-un dosar privind un contract cu Turcia pentru vaccinuri

Ministerul bulgar al Sanatatii, Petar Moskov, a fost pus sub acuzare, luni, pentru gestionarea frauduloasa a unui contract semnat cu Turcia privind un anumit tip de vaccinuri.

DEZVALUIRI RL. Legatura intre Victor Ponta si Claudiu Florica, pus sub acuzare in dosarul Microsoft. Dinu Pescariu este si el implicat

Jurnalistul Catalin Prisacariu a dezvauit in Romania libera o legatura foarte interesanta intre Claudiu Florica si Victor Ponta.

Dosarul Microsoft, secventa PSD - mita de 20 de milioane de dolari, se extinde. Silviu Hotaran, fost director general al Microsoft, pus sub acuzare, ca si intermediarul Claudiu Florica

Dosarul Microsoft se extinde. Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul Microsoft , secventa in care sunt suspectati opt fosti ministri.

Fost director general al Microsoft Romania, pus sub acuzare de DNA

Fostul director al Microsoft Romania, Silviu Hotaran, a fost chemat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), iar procurorii l-au anuntat ca este urmarit penal, transmite Digi 24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )