Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Carmen Dan, invitata de un politist sa coboare din Palatul de clestar: Mai aveti putin si ne urecheati

Adevărul Adevărul,
Ministrul Carmen Dan, invitata de un politist sa coboare din Palatul de clestar: Mai aveti putin si ne urecheati

Salariile continua sa-i framante pe politisti si dupa protestul de amploare organizat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti. Dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca salariile politistilor au crescut de trei ori in sase luni, un politist din Timis sustine ca adevarul este cu totul altul. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, invitata de un politist sa coboare din Palatul de clestar: Mai aveti putin si ne urecheati

Salariile continua sa-i framante pe politisti si dupa protestul de amploare organizat la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti. Dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca salariile politistilor au crescut de trei ori in sase luni, un politist din Timis sustine ca adevarul este cu totul altul.

Ministrul Carmen Dan anunta verificari, dupa dezvaluirile lui Vlad Cosma

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, anunta verificari dupa cele mai recente afirmatii facute de Vlad Cosma. Este foarte grav, daca este real. Am sa solicit IGPR sa faca un comunicat pe aceasta.

Politic show: Ghita, despre Kovesi: I-am spus Codruta, tu iti bagi nasul in campanie, nu prostesti pe nimeni; Deputata Andreea Cosma, cerere inedita pentru ministrul Carmen Dan: Va rog sa dispuneti verificari si sa-mi comunicati...; Partide noi pe scena

Ghita confirma acuzatiile Andreei Cosma. IPJ Buzau a certificat declaratiile unui martor inexistent. Sebastian Ghita sustine ca. Dan Tudorache: Reunirea Romaniei cu Republica Moldova, o chestiune de timp . Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, si presedintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre conflictul cu DNA: I-am cerut procurorului-sef sa analizeze asupra acestei decizii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o solicitare la DNA pentru ca cei doi politisti judiciari detasati la DNA Ploiesti, care contribuiau la falsificarea de probe, sa fie readusi la cadrul initial, sa nu.

LOVITURA DE TEATRU in dosarul FAMILIEI COSMA! SOLICITARE de ultima ora catre CARMEN DAN! Se cere verificarea

Deputatul Andreea Cosma ii cere ministrului Carmen Dan sa verifice functionalitatea poligrafului de la IPJ Buzau. Ministrul de Interne este un ministru care a reactionat prompt si hotarat de fiecare data la .

Carmen Dan: Ziua Politiei Romane nu e doar o sarbatoare a politistilor, ci si a cetatenilor, carora oamenii legii le asigura zilnic siguranta si liniste

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis duminica, de Ziua Politiei Romane, ca aceasta zi nu este o sarbatoare doar a politistilor, ci si a cetatenilor carora oamenii legii le asigura zilnic siguranta si liniste si le transmite felicitari tuturor celor care isi fac datoria fata de comunitate.

Un politist local din Alexandria a intrat cu masina intr-un microbuz. Ce alcoolemie avea

Un politist local din Alexandria a provocat un accident, in noaptea de sambata spre duminica, cand c.

Carmen Dan le raspunde politistilor care protesteaza: Vi s-au marit salariile de trei ori in sase luni!

Ministerul de Interne reactioneaza in contextul protestelor declansate de politistii nemultumiti de salarii. Potrivit M. , cel mai mic salariu din Politie, care apartine unui agent debutant, a crescut de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )