Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Economiei, despre sezonul turistic estival: Sunt propuneri serioase de protectie pentru viitorii turisti

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei, despre sezonul turistic estival: Sunt propuneri serioase de protectie pentru viitorii turisti

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca la nivelul Ministerului Sanatatii se discuta despre un set de reguli, norme pe care industria din turism sa le aplice pentru a proteja sanatatea clientilor. continuă pe Antena3

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Ministrul Economiei: Turismul va beneficia de un pachet de ajutor. Sper ca in iulie si august sa se poata face turism de litoral in Romania

Industria turismului va beneficia de un pachet de ajutor cu o componenta indreptata spre reducerea costurilor cu energia electrica a hotelurilor si restaurantelor si o componenta care vizeaza capitalul de lucru, respectiv granturi pentru finantarea cheltuielilor ce vor trebui facute pentru aranjarea spatiilor in vederea primirii turistilor, a declarat, vineri la Digi 24, ministrul Economiei Virgil Popescu, citat de Agerpres.

Ministrul Economiei: Va fi nevoie de 100 milioane de masti dupa 15 mai. O masca va costa 2 lei

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune ca, dupa primele estimari, vor fi necesare 100 de milioane de masti de protectie dupa ridicarea restrictiilor din 15 mai. Aproximativ 30% dintre acestea vor putea fi asigurate din productia interna, iar pretul ar trebui sa fie de aproximativ 2 lei pe bucata.

Orban, despre deschiderea sezonului estival: E prematura o astfel de decizie. Ce anunturi facusera hotelierii

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este prematur sa fie facute anunturi si sa fie luate decizii in privinta deschiderii sezonului estival, desi autoritatile si-ar dori sa existe aceasta posibilitate reala, dar totul depinde de evolutia epidemiologica.

Ministrul Sanatatii, despre iPS Pimen: Facem toate eforturile sa iasa bine

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, sambata, la Iasi, ca iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare stabila, dar medicii raman rezervati, date fiind varsta si alte boli ale ierahului.

Ministrul Educatiei, despre varianta ca scolile sa ramana inchise si in septembrie: Daca ne vom intalni cu aceeasi situatie de astazi, trebuie sa fim pregatiti, sa nu mai existe niciun copil fara acces la tehnologie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, nu exclude varianta ca scolile sa ramana inchise si in septembrie si isi propune ca pana atunci sa nu mai existe niciun copil care sa nu aiba acces la tehnologie, la invatarea asistata de tehnologie.

Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, 30 aprilie, la Suceava ca misiunea echipei militare de conducere a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a incheiat. Managementul a fost predat unei echipe civile. Ministrul a spus ca unitatea medicala va trebui sa devina ceea ce a fost inainte de pandemie: un spital etalon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )