Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Economiei: Noi importam carnea care este crescuta cu materie prima din Moldova

Adevărul Adevărul,
Ministrul Economiei: Noi importam carnea care este crescuta cu materie prima din Moldova

Ministrul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului, Ion Perju, sustine ca isi doreste revitalizarea sectorului zootehnic astfel incat Republica Moldova sa inceapa sa exporte nu doar cereale, dar si produse cu valoarea adaugata sporita cum ar fi carnea si produsele lactate. Potrivit lui, in prezent Moldova importa carne care este crescuta in alte tari cu materie prima importata din Moldova. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei Virgil Popescu, invitat joi, de la ora 14.00, la interviurile HotNews.ro LIVE

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, este invitat la interviurile HotNews. ro LIVE, joi, de la ora 14. Efectele Pactului Ecologic European asupra economiei romanesti, soarta mineritului, viitorul energiei nucleare, exploatarea gazelor din Marea Neagra sunt cateva dintre temele de discutie. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului.

MINISTRUL ECONOMIEI: Extinderea centralei de la Cernavoda trebuie facuta impreuna cu companii din tari membre NATO sau ale UE

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, reafirma opinia sa conform careia extinderea centralei nucleare de la Cernavoda ar trebui facuta impreuna cu companii din tari membre NATO sau ale Uniunii Europene, spunand ca Nuclearelectrica ar avea capacitatea de a construi singura un reactor nuclear, avand in vedere ca statul are o politica ce prevede neincasarea de dividende de la companie, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE DEMITEREA SEFULUI CE OLTENIA: Raportul corpului de control arata ca au fost nereguli

Sorin Boza a fost demis de la conducerea Complexului Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, iar ministrul Economiei, Energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu, spune ca trebuiau luate masuri, iar raportul corpului de control al premierului arata ca au fost descoperite nereguli inclusiv in ceea ce priveste modul de selectare a membrilor directoratului.

Ministrul Economiei da asigurari ca pretul gazelor naturale nu va creste (VIDEO)

In cadrul unei intalniri cu parlamentariiPNL, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri,Virgil Popescu, a dat asigurari ca pretul gazelor naturale nu va creste. Nu cred.

Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Prima cearta intre cupluri a avut loc! Cine condamna pe cine si unde spun colegii de platou ca este dragostea mai mare? Puterea Dragostei paraseste din nou zona de liniste si surprinde acuzatii extrem de grave. Puterea Dragostei: Prima rafuiala a cuplurilor Noi tensiuni in casa Puterea Dragostei. Dupa ce s-a trecut rapid cu vederea .

Balansoarul de la care ti se rupe sufletul: Care este povestea copiilor de la granita

Incercand sa transmita un mesaj puternic autoritatilor din regiune, un artist a instalat niste balansoare care trec granita din Statele Unite si Mexic. Copiii din ziua de azi poate nu mai petrec la fel de mult timp pe balansoare, dar aceste creatii ludice reprezinta implementarea perfecta a socializarii dintre micuti. E genul de instalatie care .

Care este secretul lui Horia Brenciu atunci cand canta la nunti. Raspuns la criticile lui Tudor Chirila

Horia Brenciu a dezvaluit detalii uimitoare, despre o discutie mai veche, pe care s-ar parea ca a avut-o cu Tudor Chirila. Juratul emisiunii Vocea Romaniei a povestit duminica, in calitate de invitat pe un alt post de televiziune, ca a avut anumite contre cu colegul de show, de la PRO TV. Cantaretul merge foarte des .

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI, ENERGIEI SI MEDIULUI DE AFACERI: Clauza de offset va fi inclusa in contractele incheiate intre guverne

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri impreuna cu Ministerul Apararii Nationale pregatesc un proiect de ordonanta prin care Guvernul va modifica legea referitoare la achizitiile din domeniul militar cu privire la clauza de offset, prin intermediul careia o parte dintre sumele alocate pentru inzestrarea Armatei Romane se intorceau in industria nationala de aparare.

Rugaciunea Tatal Nostru, modificata. Care este noua versiune si cum explica Biserica Catolica aceasta schimbarea

Biserica catolica din Italia va folosi, din acest an, o noua versiune a rugaciunii Tatal Nostru, mai precis, invocatia Nu ne duce pe noi in ispita va fi inlocuita cu Nu ne abandona in ispita.

Dispare leul romanesc. Ministrul Finantelor a facut anuntul care ne afecteaza pe toti. Ce moneda vom folosi

Planul National de adoptare a monedei euroa fost realizat sub coordonarea doamnei Prim-Ministru Vasilica Viorica Dancila, conform OUG nr. 242018 privind infiintarea, organizarea si functionarea Comisiei Nationale de fundamentare a Planului National de adoptare a monedei euro, aprobata prin Legea nr. Dispare leul romanesc Principalele obiective strategice care trebuie indeplinite pana la momentul adoptarii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )