Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrul Energiei face un comitet pentru salvarea minelor. Sectorul minier are nevoie de masuri urgente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Energiei face un comitet pentru salvarea minelor. Sectorul minier are nevoie de masuri urgente

Sectorul minier din Romania are nevoi de masuri urgente si viabile pentru a supravietui si pentru a mentine un mix energetic echilibrat, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, care a format un comitet de coordonare pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul energiei a infiintat un comitet pentru minerit: E timpul unor concluzii clare

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a infiintat Comitetul de Coordonare pentru activitatea miniera, care sa analizeze starea actuala a sectorului resurselor energetice minerale: carbune si uraniu. Cu aceasta ocazie, Victor Grigorescu i-a criticat pe cei care arunca dezinformari pe toate drumurile, spunand ca se intentioneaza inchiderea mineritului. O mina nu se inchide cand vrea unul sau altul, iar destinul unui sector vital pentru siguranta energetica nu se decide prin emisiunui TV, a spus Grigorescu pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Energiei a infiintat un comitet pentru coordonarea activitatii miniere

Ministerul Energiei a infiintat un comitet de coordonare pentru activitatea miniera, care are scopul de a eficientiza si reorganiza mineritul romanesc.

Ministerul Energiei cauta administratori pentru CE Oltenia, Oil Terminal si Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie

Ministerul Energiei a demarat procedurile de selectie a administratorilor, conform principiilor OUG 109/2011, privind guvernanta corporativa, pentru companiile aflate in autoritatea institutiei, informeaza institutia. Pe data de 9 martie au fost semnate contractele de servicii de asistenta pentru recrutare de personal in vederea selectarii si plasarii administratorilor la Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), Complexul Energetic Oltenia si Oil Terminal Constanta.

Ministrul Culturii: incep negocierile pentru achizitia lucrarii Cumintenia pamantului a lui Brancusi

Prima runda de negocieri pentru achizitia de catre statul roman a lucrarii la Cumintenia pamantului, realizata de sculptorul Constantin Brancusi, va avea loc, vineri, a anuntat ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )