Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul de Externe al Norvegiei apreciaza reformele economice din Romania

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Externe al Norvegiei apreciaza reformele economice din Romania

Ministrul de Externe al Norvegiei, Borge Brende, a apreciat joi reformele economice din Romania, afirmand ca o crestere economica de 4% in actualul context european si global este impresionanta. continuă pe Adevărul

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat joi, la Bucuresti

Primul comandament NATO din Romania a fost inaugurat oficial, joi, avand rolul de a organiza exercitii militare. Comandamentul este si un centru de tranzit pentru militari catre o eventuala zona de conflict.

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania: Sirienii cauta democratie. Oamenii astia trebuie tratati altfel, ei fug de un razboi (VIDEO)

Presedintele comunitatii kurde si siriene din Romania, Goran Lazkin, a salutat pozitia premierului Victor Ponta referitoare la criza imigrantilor, care a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o.

Antena 3, pe val. Cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa cele mai puternice generaliste,.

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania in luna august

Antena 3 a fost cel mai vizionat post de stiri din Romania si in luna august. Postul nostru s-a impus atat in prime-time, precum si pe intreaga zi. in medie, peste 2 milioane si jumatate de romani s-au uitat .

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania solicita eliminarea supraaccizei la carburanti de la 1 ianuarie 2016

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a solicitat eliminarea supraaccizei la carburanti de la 1 ianuarie 2016, se arata intr-un comunicat UNTRR. UNTRR semnaleaza faptul ca, in primele.

Peste 4.000 de britanici au facut din Romania casa lor

Peste patru mii de britanici au facut din Romania casa lor. Au renuntat la confortul propriei tari, una dintre cele mai bogate din Europa, si au ales in schimb sa traiasca la noi. Multi lucreaza in.

Asociatia Oraselor din Romania sustine restructurarea administratiei locale

Asociatia Oraselor din Romania sustine restructurarea si modernizarea administratiei locale pe criterii de analiza corecta, pentru realizarea unor servicii publice complete si accesibile tuturor cetatenilor, informeaza un comunicat de presa.

Cine este comandantul Diviziei NATO din Romania: un tanar general roman, veteran al razboiului din Afganistan

Ministrul Mircea Dusa va asista luni la ceremonia de predare - primire a comenzii Diviziei 1 Infanterie DACICA catre Divizia Multinationala de Sud-Est, la sediul marii unitati din Bucuresti, informeaza MApN. In cadrul ceremoniei, va fi numit si noul comandant al Diviziei Multinationale de Sud-Est, generalul de brigada Ovidiu-Liviu Uifaleanu, care pana la aceasta data a indeplinit functia de comandant al Brigazii 81 Mecanizata General Grigore Balan, el avand in cariera misiuni internationale in Afganistan si Bosnia.

Ce spune ambasadorul Belgiei despre administratia din Romania

Ambasadorul Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca in Romania nu va fi niciodata o administratie de calitate daca nu vor fi eliminate numirile politice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )