Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul de Interne: Nu voi tolera ca cei din Politia Romana care nu-si fac datoria sa ramana. L-am demis pe Ioan Buda

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne: Nu voi tolera ca cei din Politia Romana care nu-si fac datoria sa ramana. L-am demis pe Ioan Buda

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a declarat ca l-a demis pe seful Politiei Romane, Ioan Buda, fiindca s-au constatat nereguli in modul in care s-a actionat in cazul adolescentei ucise in. continuă pe Antena3

Un sindicat din Politie ii cere presedintelui Iohannis convocarea CSAT, dupa crima din Caracal: Ce se intampla in Politia Romana este un atentat la siguranta nationala

Sindicatul politistilor Europol ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a analiza situatia din Politia Romana, unde sefii nu fac nimic altceva decat sa execute ordinul primit de la partid si s-a ajuns chiar la momentul in care siguranta nationala este pusa in pericol.

Ce salarii au mascatii din Jandarmeria Romana. Pentru cati bani isi pun viata in pericol luptatorii antitero

Jandarmii sunt folositi pentru a mentine ordinea la diferite evenimente publice si articipa la perchezitiile organizate de DNA si DIICOT. Se antreneaza zilnic in conditii dure si primesc o remuneratie pe masura. Daca te-ai intrebat vreodata la ce sume ajung salariile din Jandarmeria Romana, trebuie sa stii ca acestea variaza in functie de gradul fiecarui .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Cad primele capete: COMISAR SEF DIN POLITIA OLT, DAT AFARA (VIDEO)

Cad primele capete in cazul crimelor in serie din Caracal. Inspectorul sef al Politiei Romane,chestorul Ioan Buda, l-a dat afara pe adjunctul IPJ Olt, Nicolae Alexe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )