Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ministrul Justitiei, anunt OFICIAL: Audit extern la DNA, DIICOT si PiCCJ

B1 B1,
Ministrul Justitiei, anunt OFICIAL: Audit extern la DNA, DIICOT si PiCCJ

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, in direct la tv, ca in scurt timp va initia unauditextern la toate cele trei unitati deparchetale Ministerului Public. Decizia. continuă pe B1

Reactia lui Daniel Horodniceanu, dupa ce Tudorel Toader a anuntat un audit la DNA, DIICOT si Parchetul General: Sa il intrebati pe ministrul Justitiei in ce va consta si noi bucurosi le ducem toate

Procurorul-sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, a reactionat, marti, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca intentioneaza sa faca un audit la DNA, Parchetul General, DNA si DIICOT. Astfel, el a afrmat ca este un demers firesc si ca bucurosi le ducem toate.

Ce spune ministrul Justitiei despre teza de doctorat a sefei DNA

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a vorbit luni seara, la Antena 3, despre lucrarea de doctorat a sefei DNA. intrebat la Sinteza zilei daca Laura Codruta Kovesi isi merita titlul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Voi dispune un audit extern la Parchetul general, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), pentru a analiza activitatea procurorilor.

Voi dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, ieri seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), pentru a analiza activitatea procurorilor.

Tudorel Toader: Voi dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism DIICOT), pentru a analiza activitatea procurorilor.

Tudorel Toader anunta ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, DNA si DIICOT, pentru a analiza activitatea procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Parchetul instantei supreme, Directia Nationala Anticoruptie si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism, pentru a analiza activitatea procurorilor.

Tudorel Toader anunta ca va dispune un audit extern la Ministerul Public, DNA si DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca va dispune un audit extern la Ministerul Public, Directia Nationala Anticoruptie si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru a analiza activitatea procurorilor.

Seful DIICOT, despre auditul anuntat de ministrul justitiei:Bucurosi le ducem toate

Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, marti, referitor la auditul extern anuntat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca este firesc ca Ministerul Public sa fie tratat ca un tot unitar si ca mai intai ar trebui inteles in ce consta acest audit, transmite Agerpres.

Procurorul sef al DIICOT, despre auditul extern anuntat de ministrul Justitiei: Bucurosi le ducem toate

Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, marti, referitor la auditul extern anuntat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca este firesc ca Ministerul Public sa fie tratat ca un tot unitar si.

Ludovic Orban: Puterea ar vrea ca procurorii-sefi sa fie numiti de ministrul justitiei. Cei din asociatia vechililor vor sa le scoata dintii procurorilor

Liberalul Ludovic Orban, candidat la conducerea PNL, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca prin proiectul de lege, depus in Parlament, de schimbare a procedurii de numire a procurorilor sefi, Puterea urmareste ca sefii DNA, DIICOT si ai Parchetului General sa fie numiti de ministrul Justitiei, fapt considerat inacceptabil de catre Opozitie, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )