Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Justitiei despre o posibila demitere a sefului ANP: Pe 1 februarie veti avea vesti de la mine

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei despre o posibila demitere a sefului ANP: Pe 1 februarie veti avea vesti de la mine

Seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Catalin Claudiu Bejan, este supus unei verificari anuale in luna ianuarie, urmand ca ministrul Justitiei, Raluca Pruna, sa anunte o concluzie pe 1 februarie. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei: Voi discuta astazi cu procurorul general Nitu despre coloana oficiala. Iau in calcul orice instrument pus la dispozitie de lege, exista posibilitatea mentinerii cum exista si posibilitatea revocarii

Ministrul Justitiei Raluca Pruna a declarat miercuri ca nu a discutat deocamdata cu procurorul general Tiberiu Nitu cu privire la informatiile facute publice luni de Directia Nationala Anticoruptie din care reiese ca acesta ar fi beneficiat in mod ilegal de coloana oficiala in urma unui protocol incheiat cu Ministerul de Interne, pe cand era condus de Gabriel Oprea, dar ca urmeaza sa discute in cursul zilei de astazi, urmand sa faca mai apoi declaratii, daca este cazul. La insistentele jurnalistilor, care au intrebat daca intentioneaza sa ceara revocarea procurorului general, ministrul Pruna a afirmat ca nu exclude nicio varianta prevazuta de lege. UPDATE 15:47 Procurorul general Tiberiu Nitu a ajuns la Ministerul Justitiei unde urmeaza sa se intalneasca cu ministrul Pruna.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, participa la Consiliul JAI

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, participa, luni, la Amsterdam, la Reuniunea informala a ministrilor de Justitie si Afaceri Interne JAI), organizata de Presedintia olandeza a Consiliului UE, potrivit unui comunicat remis redactiei. La reuniunea din 25-26 ianuarie, participa si ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba.

Ministrul Justitiei a vorbit azi cu procurorul general despre problema coloanelor oficiale de care a beneficiat

Procurorul general al Romaniei a fost miercuri la sediulMinisterului Justitiei unde a fost chemat de Raluca Pruna pentru a discuta despre faptul ca numele acestuia apare in dosarulin care fostul ministru Gabriel Oprea este acuzat de abuz in serviciu. De altfel, Pruna a precizat ca pana acum nu a discutat cu Tiberiu Nitu despre aceasta problema pentru ca a fost plecata din tara.

Ministrul Justitiei l-a chemat la o discutie pe procurorul general, acuzat de folosirea nelegala a coloanei oficiale

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, discuta, miercuri dupa-amiaza, la sediul Ministerului Justitiei, cu ministrul Raluca Pruna.

Demisie importanta in Guvernul francez. Ministrul Justitiei a demisionat in ziua prezentarii in Parlamentul de la Paris a proiectului de revizuire a Constitutiei

Ministrul francez al Justitiei si unul dintre membrii grei ai echipei premierului Manuel Valls si-a prezentat demisia miercuri dimineata, relateaza presa din Franta.

Ministrul Transporturilor, despre realizarea celor 467 de kilometri de autostrada: Trebuie sa ne luam niste termene realiste

Realizarea celor 467 de kilometri de autostrada propusi pentru anul acesta reprezinta un obiectiv realist undeva peste patru - cinci ani, a declarat ministrul Transporturilor Dan Costescu, luni seara, la TVR1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )