Libnet.ro
UNICEF

12:00

Afla care sunt cei mai creativi oameni de afaceri din istorie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afla care sunt cei mai creativi oameni de afaceri din istorie

Plini de idei, pasionati, ambitiosi si dispusi sa isi asume riscuri - acestea sunt caracteristicile celor care au revolutionat lumea prin inventiile lor. Bineinteles, s-au bucurat de celebritate, dar si de mari satisfactii financiare. Succesul n-a. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Mediului dezvaluie zonele in care sunt cele mai mari taieri ilegale de lemne: Sunt judetele cu suprafetele cele mai mari acoperite cu paduri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre judetele in care se taie cel mai mult lemn in mod ilegal. Este vorba despre judetele de munte,.

Care sunt cele mai comandate deserturi de Craciun

Cele mai comandate deserturi de Craciun sunt cozonacii si checurile, iar per familie se comanda, in .

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2020

Iata care sunt cele mai fericite semne zodiacale ale anului 2020.

STUDIU: Cei mai statornici angajati sunt cei din generatia Millenials

Perioada medie petrecuta de angajati intr-o companie este de patru ani iar cei mai statornici sunt angajatii din generatia Y sau Millenials nascuti intre 1977-1994), care de altfel reprezinta majoritatea angajatilor peste 60%) din cadrul companiilor analizate intr-un studiu PwC, potrivit Agerpres.

Cel putin 250 de jurnalisti, in inchisoare in 2019. China, Turcia, Arabia Saudita si Egipt, tarile cu cei mai multi incarcerati

Cel putin 250 de jurnalisti se afla in prezent inchisi in tari din intreaga lume, pentru ca si-au facut meseria, se arata intr-un raport al Committee to Protect Journalists CPJ), potrivit caruia cei mai multi sunt inregistrati in China, Turcia, Arabia Saudita si Egipt.

Te Cunosc de Undeva, marea finala, la Antena 1: cine sunt cei 4 finalisti din aceasta seara

Ultimul sezon al uneia din cele mai indragite emisiunii de pe postul de televiziune Antena 1 a auns la final! Astfel, editia cu numarul 14 si-a desemnat finalistii. Cine sunt acestia? Te Cunosc de Undeva este versiunea romaneasca a reality show-ului Your Face Sounds Familiar in care vedetele imita cantereti celebri, pe care toata lumea .

Cine sunt cei trei jurati din noul sezon Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D. Surpriza pentru fanii emisiunii

Bravo, ai Stil! Celebrities aduce noi surprize fanilor celui mai iubit show cu si despre moda. Daca Ilinca Vandici ramane la carma emisiunii, cine va sta la pupitrul juriului? Cine sunt cei trei jurati din nou sezon Bravo, ai Stil! Celebrities? Asteptarea a luat final! Dupa ce luni bune fanii emisiunii de moda au asteptat .

Cei de la Antena 1 au facut totul public din greseala. Cine sunt cei trei concurenti Chefi la Cutite care se lupta pentru premiu in marea finala

Producatorii show-ului culinar Chefi cu Cutite au dezvaluit finalistii fara sa vrea. Ce greseala au facut? Iata cum s-au dat de gol acestia si cine sunt cei trei care se lupta pentru marele premiu? Finalistii de la Chefi la Cutite, dezvaluiti din greseala de Antena 1 Producatorii emisiunii Chefi la Cutite au dezvaluit din greseala .

Gigantii verzi ai Romaniei. Unde se afla cei mai inalti copaci din tara si la ce dimensiuni ajung

Desi in tara noastra cresc si cateva exemplare de Sequoia gigantea, brazii si fagii detin suprematia la inaltime. Exemplarele cele mai inalte se afla in cateva paduri virgine care nu au suferit niciodata in istorie interventia omului.

Originea si apusul celor mai temuti razboinici ai Asiei. De la bande inarmate la cei mai de letali luptatori

Samuraii japonezi au fost cei mai faimosi razboinici ai evului mediu asiatic. Sunt considerati de altfel si printre cei mai disciplinati si eficienti luptari din istoria umanitatii. Desi in perioada lor de glorie erau membri ai unei case nobila, inceputurile lor au fost umile, fiind zamisliti in focurile razboaielor civile.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )