Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii, despre situatia aparuta in legatura cu plata salariilor angajatilor din ITM-uri: Am sesizat comisiile de disciplina din Minister si din Inspectia Muncii

B1 B1,
Ministrul Muncii, despre situatia aparuta in legatura cu plata salariilor angajatilor din ITM-uri: Am sesizat comisiile de disciplina din Minister si din Inspectia Muncii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, isi exprima regretul pentru situatia in care se afla angajatii din Inspectia Muncii IM) si din inspectoratele teritoriale de munca ITM), care au pr. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, despre situatia oilor moarte in Portul Midia: Este un risc biologic mare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata ca in Portul Midia, acolo unde o nava incarcata cu oi s-a rasturnat la sfarsitul lunii noiembrie, exista un risc biologic mare, din cauza cadavrelor in putrefactie.

Situatie ciudata la Inspectoratele teritoriale de munca: salarii taiate fara acordul Guvernului. Ce spune ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Inspectia Muncii si inspectoratele teritoriale de munca nu mai au fonduri pentru plata salariilor aferente lunii noiembrie.

Ministrul Muncii explica de unde vin banii pentru cresterea salariilor si pensiilor in 2020. Nu s-au facut cresteri din pix!

Guvernul Romaniei a adoptat vineri o hotarare prin care majoreaza salariul minim brut pentru anul 2020. Cu cat a fost majorat acesta si ce vine odata cu aceasta schimbare? Executivul a aprobat in sedinta de vineri o noua majorare salariala a venitului de baza minim brut pe tara, care va fi garanta in plata pentru .

Orban anunta ca va aloca bani pentru plata salariilor taiate de la Inspectia Muncii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii.

Ministrul Muncii vrea masuri impotriva sefului Inspectiei Muncii

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat in deschiderea sedintei de guvern de vineri seara ca .

MARIUS BUDAI: Domnule Orban, ati obligat ministrul muncii sa scoata cifre.

Marius-Constantin Budai, Presedintele Comisiei pentru buget, finante si banci, a facut in acesta dimineata observatii cu privire la regia extrem de proasta dintre premierul Ludovic Orban si Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

MARIUS BUDAI: Domnule Orban, ati obligat ministrul muncii sa scoata cifre.

Marius-Constantin Budai, deputatul PSD, a facut in acesta dimineata observatii cu privire la regia extrem de proasta dintre premierul Ludovic Orban si Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii explica de ce si cum a crescut salariul mimim:Nu e usor sa ajungi sa fie ambele parti multumite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat calculele pe baza carora s-a decis cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2020.

Interzicerea cumulului pensie-salariu: Exceptiile propuse de ministrul Muncii - cei cu pensii mici, alesii si judecatorii CCR

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a prezentat membrilor Executivului, vineri seara, propunerile sale privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul public, exceptie facand cei cu pensie mai mica decat salariul minim brut, alesii locali si nationali, precum si judecatorii CCR.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii

Salariul minim brut pentru anul viitor va fi de 2230 lei, cel net urmand sa fie de 1297 de lei, adica o majorare de 83 de lei, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )